Oraz ich rozwiązywanie. Warszawa
Oraz ich rozwiązywanie. Warszawa
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale warto przewinąć do 1:25, fajny kop na ryj
Towarzyszu Dupov! Macie poniżej ideał władcy, myśliciela, stratega i męża staniu. Chwała wielkiej rassyji.
Trzech białych się tarza (po wódzie czy ziole, możliwe i śmieszne choć naganne) nie wnikam czy to waginosceptycy czy inna mniejszość ale to BIAŁE chłopaki są.
@
Towarzyszu Dupov! Macie poniżej ideał władcy, myśliciela, stratega i męża staniu. Chwała wielkiej rassyji.
Naciesz sie spokojem w Polsce póki jeszcze możesz i go masz.,, ty sie nie bój sie gdy jest zle, bój sie gdy jest dobrze , bo to znaczy że zaraz coś ci sie spierdoli ''
Naciesz sie spokojem w Polsce póki jeszcze możesz i go masz.,, ty sie nie bój sie gdy jest zle, bój sie gdy jest dobrze , bo to znaczy że zaraz coś ci sie spierdoli ''
Napisz to jeszcze raz z tym, że po polsku.
Napisz to jeszcze raz z tym, że po polsku.
Jak nie umiesz czytać to już nie jest mój problem. poproś kogoś żeby ci przeczytał, albo skopiuj sobie to w czat A.I i niech ci to przeczyta na głos, chyba że masz problem też ze słuchem , to sie udaj do laryngologa ( to taki lekarz od słuchu )
Jak nie umiesz czytać to już nie jest mój problem. poproś kogoś żeby ci przeczytał, albo skopiuj sobie to w czat A.I i niech ci to przeczyta na głos, chyba że masz problem też ze słuchem , to sie udaj do laryngologa ( to taki lekarz od słuchu )
Nie tylko od słuchu. Ile w tygodniu macie dyktand?
Nie tylko od słuchu. Ile w tygodniu macie dyktand?
Nie wiem na jakie studia chodziłeś(zakładając oczywiście że nie zaprzestałeś edukacji na etapie szkoły podstawowej), ale chyba musiały być jakies specjalnej troski jak mieliście tam jeszcze dyktanda. U mnie na przykład etap dyktand zakończył sie w podstawówce.
Nie wiem na jakie studia chodziłeś(zakładając oczywiście że nie zaprzestałeś edukacji na etapie szkoły podstawowej), ale chyba musiały być jakies specjalnej troski jak mieliście tam jeszcze dyktanda. U mnie na przykład etap dyktand zakończył sie w podstawówce.
Wlasnie wyglada na to że się nie zakończył pomyślnie. Odpowiedz na resztę pytań.
Wlasnie wyglada na to że się nie zakończył pomyślnie. Odpowiedz na resztę pytań.
Już ci napisałem że nie mam zamiaru się z tobą ,,lepiej poznawać''
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów