Poznań
Poznań
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jebać ciapakow ukrow ruskich czarnych chuj wie kto to ale Jebać wszystkich po równo
popieram to są ludzkie odpady oni wszyscy powinni zginąć jebane podzwierzęta jednych wyjebać za Bug a drugich za Odrę Polska nasza
A ja widzę nastoletnich gówniarzy. Więc obojętnie jaka to nacja, żadni z nich dezerterzy, bo jeszcze nie w wieku poborowym.
Co tak bronisz te ukraińskie:) kurwy
Słyszę "braci" upadlińców dezerterów spuszczających się pod pedała banderę... ale znając media to pewnie gruzini.
Ty weź wyjdź na dwór, przejdź się po oddychaj świeżym powietrzem , zadnia na dzień co raz bardziej ci odpierdala.
BTW. to jest fake, Poznański rynek jest bardziej rozjebany niz na filmie.
Słyszę "braci" upadlińców dezerterów spuszczających się pod pedała banderę... ale znając media to pewnie gruzini.
Dlaczego tak bardzo ważna i decyzyjna osoba jak Ty, sieje taki populizm i chaos na sadisticu ?
Przecież to jest chore, że osoba, która odpowiada w jakiś sposób za porządek na tym portalu, sieje taka nienawiść
Dlaczego tak bardzo ważna i decyzyjna osoba jak Ty, sieje taki populizm i chaos na sadisticu ?
Przecież to jest chore, że osoba, która odpowiada w jakiś sposób za porządek na tym portalu, sieje taka nienawiść
To jest opinia zwykłego obywatela. Każdy ma was dość banderowskie ścierwa.
Naćpany Velture zaraz napisze że nogę też mu ujebali Ukraińcy, albo przynajmniej słyszał ich język jak mu ujebywali.
A tak poważnie, to raczej tak sam z siebie tego nie pisze... Aż takim idiotą nie jest chyba
Myślę że już najwyższy czas... Trzeba zacząć jechać z tym banderowskim scierwem . Malcziki się czuć zaczynają jak u siebie . Jebać całą to postsowiecka mentalność .
No, no, już widze te tłumy idące z odsieczą. Polska to pizdo-naród w większości. Dodają wam fluor do wody, i kutasa do dupy. Pozdro
No, no, już widze te tłumy idące z odsieczą. Polska to pizdo-naród w większości. Dodają wam fluor do wody, i kutasa do dupy. Pozdro
To prawda. Polski husarz z piórkiem w dupie będzie biegał za ukropem chyba tylko żeby go wyruchać. Polaki to cebulaki i koniobije, mocni w necie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów