Poznań
Poznań
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Słyszę "braci" upadlińców dezerterów spuszczających się pod pedała banderę... ale znając media to pewnie gruzini.
Gdzie ty kurwa tam wschodni język słyszysz
Gdzie ty kurwa tam wschodni język słyszysz
pod koniec słychać ten zjebany kacapski w tle i mam wyjebane czy z publiczności czy nie.
pod koniec słychać ten zjebany kacapski w tle i mam wyjebane czy z publiczności czy nie.
😂😂 Ale musi cię dupsko piec dzień w dzień 😂😂😂😂😂
Słyszę "braci" upadlińców dezerterów spuszczających się pod pedała banderę... ale znając media to pewnie gruzini.
A ja widzę nastoletnich gówniarzy. Więc obojętnie jaka to nacja, żadni z nich dezerterzy, bo jeszcze nie w wieku poborowym.
Ty głuchy jesteś ? Owszem słychać szoszoński, względnie rusko-szoszoński. Tylko na początku typo, który sytuację nagrywał po polsku powiedział, że ktoś buta stracił.
[ Dodano: 2024-12-14, 21:59 ]
A ja widzę nastoletnich gówniarzy. Więc obojętnie jaka to nacja, żadni z nich dezerterzy, bo jeszcze nie w wieku poborowym.
Oczywiście.... skoro to nie dezerterzy to po kiego uja w cudzym kraju siedzą i robią rozróby ? Won do siebie, zresztą ty razem z nimi.
[ Dodano: 2024-12-14, 22:02 ]
Nie tak pod koniec bo już gdzieś od 8mej / 9tej sekundy słychać to szoszońskie przeciąganie "łooo" "oooo" - "stooop". Polacy nie przeciągają tak samogłosek.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów