Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:51
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~Velture 2024-12-14, 19:38 69
Słyszę "braci" upadlińców dezerterów spuszczających się pod pedała banderę... ale znając media to pewnie gruzini.
Zgłoś
Bmwf10520 2024-12-14, 19:40 9
Velture napisał/a:

Słyszę "braci" upadlińców dezerterów spuszczających się pod pedała banderę... ale znając media to pewnie gruzini.

Gdzie ty kurwa tam wschodni język słyszysz
Zgłoś
mojsze100 2024-12-14, 19:42 54
Myślę że już najwyższy czas... Trzeba zacząć jechać z tym banderowskim scierwem . Malcziki się czuć zaczynają jak u siebie . Jebać całą to postsowiecka mentalność .
Zgłoś
~Velture 2024-12-14, 19:42 33
Bmwf10520 napisał/a:

pod koniec słychać ten zjebany kacapski w tle i mam wyjebane czy z publiczności czy nie.
Zgłoś
antychryst333 2024-12-14, 19:44 5
Zgłoś
Bmwf10520 2024-12-14, 19:48 6
Velture napisał/a:

pod koniec słychać ten zjebany kacapski w tle i mam wyjebane czy z publiczności czy nie.

Velture napisał/a:

😂😂 Ale musi cię dupsko piec dzień w dzień 😂😂😂😂😂
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-12-14, 20:21 13
Velture napisał/a:

A ja widzę nastoletnich gówniarzy. Więc obojętnie jaka to nacja, żadni z nich dezerterzy, bo jeszcze nie w wieku poborowym.
Zgłoś
leonidkacap 2024-12-14, 20:47 1
Radom czy Sosnowiec ?
Zgłoś
StaryIdiota 2024-12-14, 21:11 10
Gdzie są służby porządkowe, ja się pytam!? Czyli: hycel i operatorzy śmieciarki?
Zgłoś
Prosty 2024-12-14, 21:18 41
Jebać ciapakow ukrow ruskich czarnych chuj wie kto to ale Jebać wszystkich po równo

Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywda
Zgłoś
Adiczek 2024-12-14, 21:53 12
Prosty napisał/a:

Jebać ciapakow ukrow ruskich czarnych chuj wie kto to ale Jebać wszystkich po równo

Brawo brawo brawo, właśnie to pisałem ale widzę więcej myślących, nadzieja nie umarła
Zgłoś
CARLOSDELAHESUS 2024-12-14, 21:57 13
Bmwf10520 napisał/a:

Ty głuchy jesteś ? Owszem słychać szoszoński, względnie rusko-szoszoński. Tylko na początku typo, który sytuację nagrywał po polsku powiedział, że ktoś buta stracił.

[ Dodano: 2024-12-14, 21:59 ]
TwójCzarnyPan napisał/a:

A ja widzę nastoletnich gówniarzy. Więc obojętnie jaka to nacja, żadni z nich dezerterzy, bo jeszcze nie w wieku poborowym.

Oczywiście.... skoro to nie dezerterzy to po kiego uja w cudzym kraju siedzą i robią rozróby ? Won do siebie, zresztą ty razem z nimi.

[ Dodano: 2024-12-14, 22:02 ]
Velture napisał/a:

Nie tak pod koniec bo już gdzieś od 8mej / 9tej sekundy słychać to szoszońskie przeciąganie "łooo" "oooo" - "stooop". Polacy nie przeciągają tak samogłosek.
Zgłoś
donpietro13 2024-12-14, 22:29 3
Poznań miasto doznań
Zgłoś
arcan86 2024-12-14, 23:11 3
Matko kochana. Jak oglądałem Georga problemy etniczne to dotyczyły Berlina, Londynu, Paryża czy innego podejrzanego miasta z Afryki. Kurwa a tu Poznań? Toż to blisko. Niemcy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem