Poznań
Poznań
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Myślę że już najwyższy czas... Trzeba zacząć jechać z tym banderowskim scierwem . Malcziki się czuć zaczynają jak u siebie . Jebać całą to postsowiecka mentalność .
wlasnie z powodu takich poglądów tępi się polaczkow za granica gdzie sie da
Słyszę "braci" upadlińców dezerterów spuszczających się pod pedała banderę... ale znając media to pewnie gruzini.
A wy myślicie, że na jakich ,lewych paszportach to banderowskie bydło przekraczało granice? Czy wy naprawdę myślicie, że to kurestwo na przejściu granicznym okazało banderowskim pogranicznikom ukraińskie paszporty, żeby zaraz zostać wcielonym na front?
no ta bo polacy to się po pijaku nie napierdalają na mieście xdd pierdolnięci jesteście wszyscy ostro, na szczęście mieszkacie wszyscy u starych w piwnicy i tyle z waszego kozaczenia w internecie
Weź ty się najpierw polskiej ortografii naucz, a dopiero potem pomiaukuj półanalfabeto.
[ Dodano: 2024-12-15, 12:54 ]
Co tak bronisz te ukraińskie:) kurwy
Swoich ziomków przecież broni, więc się nie dziw.
Przecież to jest chore, że osoba, która odpowiada w jakiś sposób za porządek na tym portalu, sieje taka nienawiść
W jaki sposób on dba o porządek na forum?
Przecież to jest chore, że osoba, która odpowiada w jakiś sposób za porządek na tym portalu, sieje taka nienawiść
[ Dodano 2024-12-15, 15:08 ]
W jaki sposób on dba o porządek na forum?
Samokontrola.
Ty głuchy jesteś ? Owszem słychać szoszoński, względnie rusko-szoszoński. Tylko na początku typo, który sytuację nagrywał po polsku powiedział, że ktoś buta stracił.
Oczywiście.... skoro to nie dezerterzy to po kiego uja w cudzym kraju siedzą i robią rozróby ? Won do siebie, zresztą ty razem z nimi.
Nie tak pod koniec bo już gdzieś od 8mej / 9tej sekundy słychać to szoszońskie przeciąganie "łooo" "oooo" - "stooop". Polacy nie przeciągają tak samogłosek.
[ Dodano: 2024-12-15, 16:42 ]
Słychać przeciez pod koniec jak typo krzyczy ''Leżysz Kurwo''
Słychać przeciez pod koniec jak typo krzyczy ''Leżysz Kurwo''
Po pierwsze nie pod koniec tylko w połowie nagrania 16/17 minuta, owszem pada słowo "kurwo", ale nie "leżysz kurwo". Leżenie to sobie wymyśliłeś, bo to co poprzedza "kurwę" jest niezrozumiałe. Po drugie polskie "cośtam kurwo" słychać w tle, a nie ze strony tłukących się. Tak więc wiadomo tyle, że w pobliżu byli Polacy, a nie to że brali udział w bijatyce.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów