📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Dobrze kurwie zrobił.
Ta koleżanka z tym szpadlem chciała jej pomóc a o mało jej łba nie rozjebała
Partnerka deczko ulana ale i tak godna solidnego zerżnięcia. Szkoda tylko że ryja nie widać.
kris1978 napisał/a:
Szkoda tylko że ryja nie widać.
Może to jest właśnie największą zaletą filmu?
Ta w pomarańczowym to sądziłem, że łopatą zajebie tą drugą w jej obronie.
ta z łopatą silna i niezależna chciała koleżankę ratować ale jak dostała w czambuł to uciekła że jednak nie że boli i że nie jest wonder woman XD
Aż się z wysiłku w gacie zejscał
Martyna666 napisał/a:
ta z łopatą silna i niezależna chciała koleżankę ratować ale jak dostała w czambuł to uciekła że jednak nie że boli i że nie jest wonder woman XD
Zajebał nią o ziemię jak workiem ziemniaków xD tam każda powinna od razu dostać z otwartej i dopiero później wyjaśnienia siłowe.
Ale frajer. Są nagrane dowody na to że "znęcał" się nad nią.
Chłopy, szkoda tabić coś tak głupiego. Szona trzeba olać, zabrać wszystko co swoje, albo wyjebać z domu
Chłopy, szkoda tabić coś tak głupiego. Szona trzeba olać, zabrać wszystko co swoje, albo wyjebać z domu
Kacu63 napisał/a:
Ale frajer. Są nagrane dowody na to że "znęcał" się nad nią.
Przynajmniej zajebiście się ogląda.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów