już bo akurat by wygrał tym gównianym e39. Chyba z górki w zabudowanym, gdyby niebiescy nie przekroczyli dozwolonej prędkości
Nie doceniasz mocy jaka drzemie w naklejce MPerformance.
nie nie nie, dekielki to szczegół, liczą się całe alufelgi z aliexpress za 4 tysie pod zgniłymi błotnikami.
A ty wydmuchałeś 2,4 i stwierdziłeś, że się na ciebie uwzięli.
Wydmuchałem 0.00 jak za każdym razem kiedy dmuchałem. Dostałem 1000zł mandatu i 20pktów a miałem już 6.
Flodzia, zdajesz sobie sprawę ze to jest materiał słaby i nieśmieszny? Poziom tt. Wrzucasz takie byle co idąc na ilość? Proszę chłopaku nie zaniżaj poziomu tej strony. Morze następne wrzucisz cos śmiesznego z „Misia Paddington’a”?
Morze jest głębokie i szerokie
Wydmuchałem 0.00 jak za każdym razem kiedy dmuchałem. Dostałem 1000zł mandatu i 20pktów a miałem już 6.
Wszystkie te złe rzeczy dzieją się, gdy odchodzisz o monitora. Los jasno Ci mówi, że masz nigdzie nie łazić.
Klątwa Sadola...
Kolejmy użytkownik francuskiej hulajnogi pożyczonej od starszego brata wylewający swoje żale do tęczowego kibla....
Można wiele mówić ale dokładnie tak straciłem prawko kiedyś za punkty jak mi nieoznakowaną vectrą chcieli się ścigać o 3 w nocy na puławskiej. Też nie potrafili przegrać.
Nagle wszyscy wymyslaja sciganie sie z nieoznakowanym radiowozem haha jacy Wy wszydcy poszkodowani
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów