📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Napewno przescignales intelektem
A tak szczeże... BMW nie dla idiotów
Szczeże ci powiem Edek, Bmw też nie jest dla Ciebie.
kiedyś na trasie ominąłem samochód który wlókł się 90 km/h... przyśpieszył chuj w trakcie wyprzedzania i najechałem na podwójną ciągłą kilka metrów... kogut i kumulacja przekroczenie prędkości o 30 km i wyprzedzanie na podwójnej ciągłej, że sam złamał prawo przyszpieszając jakoś chuj nie chciał słuchać...
nowynick napisał/a:
kiedyś na trasie ominąłem samochód który wlókł się 90 km/h... przyśpieszył chuj w trakcie wyprzedzania i najechałem na podwójną ciągłą kilka metrów... kogut i kumulacja przekroczenie prędkości o 30 km i wyprzedzanie na podwójnej ciągłej, że sam złamał prawo przyszpieszając jakoś chuj nie chciał słuchać...
Przyjąłeś mandat jak przegryw, który spanikował na widok mundurka, czy walczyłeś o swoje ?
turor napisał/a:
Przyjąłeś mandat jak przegryw, który spanikował na widok mundurka, czy walczyłeś o swoje ?
Przecież po tym co napisał, widać, że dał się wyruchać.
A ty wydmuchałeś 2,4 i stwierdziłeś, że się na ciebie uwzięli.
Flodzia, zdajesz sobie sprawę ze to jest materiał słaby i nieśmieszny? Poziom tt. Wrzucasz takie byle co idąc na ilość? Proszę chłopaku nie zaniżaj poziomu tej strony. Morze następne wrzucisz cos śmiesznego z „Misia Paddington’a”?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów