Gazeta Wyborcza w poszukiwaniu kornika pisowca i krytyki rządu zapuściła się aż do Hajnówki. I teraz już wiecie za co kocham Podlasie? Bo tam każdy szczerze powie, co mu na sercu leży
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
jakie argumenty ma ten starszy człowiek? i czemu ucieka? boi się dalszych pytań? a przede wszystkim dlaczego rozmowy z ludźmi, którzy chorują na przewlekły brak argumentów wygląda zawsze tak samo?
Poczytaj sobie portal gazeta.pl i wpisy lemingów. Zobaczysz co to znaczy "nie mieć argumentów". Są jak jebane psy Pawłowa. Wpisz, że muslimy zabijają w zamachach - dostaniesz odpowiedź, że polskie katole za kierownicą zabijają więcej ludzi. Nie odróżniają wypadku od celowego działania. Cejrowski dobrze powiedział Senyszyn i tego się trzymajmy.
Zaraz jakiś przygłup napisze że to typowy wyborca PISu a to jest normalny facet co by nierobów i lewaków wysłał do prawdziwej roboty.
A co "normalny" facet robi na targu w godzinach pracy z rękami w kieszeni?
Zluzuj poślady bo się zatrzesz. Facet nie uciekał tylko skończył rozmowę bo z głupimi się nie dyskutuje. Tym bardziej doceń że ci odpowiedziałem@up a Ty kim jesteś? co robisz? piszesz komentarze? i uważasz, że to więcej niż dziennikarz nawet takiej szmaty jak GW?
jakie argumenty ma ten starszy człowiek? i czemu ucieka? boi się dalszych pytań? a przede wszystkim dlaczego rozmowy z ludźmi, którzy chorują na przewlekły brak argumentów wygląda zawsze tak samo?
A co "normalny" facet robi na targu w godzinach pracy z rękami w kieszeni?
Lato jest więc korzysta z urlopu albo pracuje na trzecią zmianę albo idź się zapytaj mamy.
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Wujek Staszek mistrz ciętej riposty : "ja bym z chęcią przywiązał do regału, żeby każdy wam wpierdolił".
i czemu ucieka? boi się dalszych pytań?
Boi się, że przyjebie w ryja debilowi a pójdzie siedzieć jak za człowieka więc ucieka.
Ekoterrorystów, KODiarzy, feministek, aborterów, lewicowych dzienikarzy, pederastów... co za różnica, opinia jest pasuje do wszystkich. Jako że to Podlasie i na początku jest napis "Kornik zjada Puszczę", stawiam na ekoświrów.
A pozostali Polacy kochają ścianę wschodnią za ciemnotę jaka tam panuje i bezrobocie z tym związane, które jest obciążeniem dla całego kraju.
No co ty? Przecież oni mają "wartości". Bezrobocie i bieda to tak naprawdę uduchowienie i brak przywiązania do rzeczy materialnych. Ciemnota i zacofanie to hołd "tradycji" i umiłowanie życia prostego nieobciążonego nadmiarem wiedzy o świecie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów