18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 23 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Podlaskie
ukcioo • 2012-09-29, 21:04
Film promujący województwo Podlaskie

rok 2010
jest na czym zawiesić oko
Enjoy !
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kosmozordtje 2012-09-30, 10:45 1
kurwa, gdzie browar łomża? piwo i tak
Zgłoś
Emtecc 2012-09-30, 10:50 2
k18t napisał/a:

... ten region jest na czasie
tu urzeknie Cię kultura
i ukisisz se ogóra

...Kononowicz W Białymstoku,
nie popuści Tobie w kroku.
Zajrzyj także na Suwałki,
tu nie poznasz swojej pałki.
Zgłoś
Preeezes 2012-09-30, 10:50
Nie pokazali pięknych dziewczyn z Białegostoku Piwo leci.
Zgłoś
Cyrk 2012-09-30, 10:50
Polska sprzedaje Podlaskie, że reklama potrzebna? Bo chyba nikt nie wierzy, że takie filmiki zachęcą kogokolwiek do wycieczki w tamte okolice.
Zgłoś
ukcioo 2012-09-30, 10:52 1
hellmartin napisał/a:

No już zrozumiem jakieś kościoły sanktuaria itd. Ale po co tam ten żyd i motyw półksiężyca. Co to kurwa się podlasie judaizmem i islamem chełpi... Jeśli już to mogłoby trącić prawosławiem z racji bliskości kacapów i historii. Podkład muzyczny też jakiś taki bliskowschodni zamiast jakiś regionalnych przyśpiewek...
A poza tym nie ma cycków nie ma piwa.

mysle, ze ogolnie chodzilo o przedstawienie WSZYSTKIEGO czym 'zajmuje' sie Podlasie, stad zydki

osobiscie niby nic do zydków nie mam, ale fakt, zeby nie zostali przedstawieni na filmie, na pewno bysmy nie płakali
Zgłoś
Preeezes 2012-09-30, 10:57
Wszystkie wyznanie pokazane w tym spocie miały pokazać wielokulturowość tego regionu w Polsce. Przed wojną i niemców tutaj było pełno. A żydów wcale nie jest tak dużo tak samo jak muzułmanów.
Zgłoś
artiee 2012-09-30, 11:32 1
conor napisał/a:

Karmapoint - Rocco Bronte
Proszę Cię stary, nie plam polskiego języka... SPOD.

Nie filozuj, poniekąd obie formy są poprawne.

Etymologicznie poprawne jest z pod i taka pisownia obowiązywała do roku 1936. Zgodnie z nowszą (choć, jak widać, nie tak znów bardzo nową) ortografią piszemy spod - podobnie jak sprzed (dawniej z przed), spoza, sponad, spomiędzy.

— Mirosław Bańko
Zgłoś
d................k 2012-09-30, 12:07 3
Mam nadzieje, że będzie więcej takich filmów i nauczymy się Kochać swój kraj... w końcu.
Zgłoś
sweetie69 2012-09-30, 12:07 11
Uśmiechnięty ratusz w Białymstoku
Zgłoś
dzejkob71 2012-09-30, 13:28
nie ma to jak mastka z pod laski
Zgłoś
drv87 2012-09-30, 13:43
Był żydek nie ma piwka. Po drugie już nienawidzę Podlasia bo się tam żydki panoszą.
Zgłoś
p................z 2012-09-30, 13:55 2
Nie ma to jak prawosławnych nazywać Żydami... A te 'kościoły' to były cerkwie nie kościoły, których jest od zajebania na Podlasiu i wiele z nich to piękne stare budowle warte zwiedzania. Sam region jest cudowny tylko zacofanie straszliwe, niektóre wsie nie zmieniły się zbytnio od czasów rozbiorów, a ludzie tam mieszkający nie wiedzą w jakim języku rozmawiają.
Zgłoś
shUm. 2012-09-30, 14:10 1
Mieszkam w Białymstoku i nie wiem o jakich Żydach wy gadacie... To są księża prawosławni. Tutaj jest najwięcej w Polsce cerkwi. Krajobrazy są tu piękne , ale jak kolega wyżej napisał niestety Podlasie jest zacofanym regionem, lecz wartym zwiedzenia.
Zgłoś
krzyhman 2012-09-30, 14:28
Piszesz że jest na czym zawiesić oko a nie piszesz od której minuty są cycki... co z tą Polską ?
Zgłoś
m................i 2012-09-30, 15:53
gordonviet napisał/a:

Czemu te trąby reklamują całkiem ładny region Polski kościołami i jakimiś gibającymi się brodaczami? Co oni kurwa pedofilie promują?!
Ja wiem, że katolicyzm to zalicza się do tradycji narodowej, ale kilka lat temu do tradycji w Europie zaliczały się kąpiele maksymalnie raz w roku. Ze złych rzeczy się rezygnuje, żeby się rozwijać.

To prawosławni, a więc nie kościołami lecze cerkwiami.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem