Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ja wiem, że katolicyzm to zalicza się do tradycji narodowej, ale kilka lat temu do tradycji w Europie zaliczały się kąpiele maksymalnie raz w roku. Ze złych rzeczy się rezygnuje, żeby się rozwijać.

Ja już nawet wymyśliłem wierszyk promujący "Podlasie ty k🤬sie"
... ten region jest na czasie
tu urzeknie Cię kultura
i ukisisz se ogóra

Czemu te trąby reklamują całkiem ładny region Polski kościołami i jakimiś gibającymi się brodaczami? Co oni k🤬a pedofilie promują?!
Ja wiem, że katolicyzm to zalicza się do tradycji narodowej, ale kilka lat temu do tradycji w Europie zaliczały się kąpiele maksymalnie raz w roku. Ze złych rzeczy się rezygnuje, żeby się rozwijać.
No nie daję rady, jesteś k🤬a ciemny, czyta się takie słowa i zalatuje od razu słomą z butów.
Panie oświecony, bez tego kościoła to pewnie nie umiałbyś pisać ;>
(a co ciekawsze, to może i chciałeś nachapać piw ale sram już tym utożsamianiem religii z pedofilią i błyskaniem tym wśród znajomych bądź na forach internetowych... co ciekawsze, sam do kościoła nie chodzę ale k🤬a... daj spokój matole.

Po drugie, moje zdanie nt. kościoła i wpływu na człowieka jest właśnie takie, więc jako takie jewyrażam.
Po trzecie, gdzieś mam piwa, lajki i inne internetowe punkciki dla ludzi z kompleksem krótkiego k🤬sa.

Po pierwsze, nie jestem twoim ojcem, żebyś mówił do mnie matole.
Właśnie, nie jesteś moim ojcem, dlatego nazywam cię matołem... czujesz różnicę?
Po drugie, moje zdanie nt. kościoła i wpływu na człowieka jest właśnie takie, więc jako takie jewyrażam.
Tak jak i ja mam prawo do uznania Twojej wypowiedzi. Wystarczy wyczuć temat, walka z religią to nic innego jak próba zastąpienia jej inną "religią/wyznaniem". Dlaczego? Bo powiedz komuś, że nim sterują i sam nim steruj jest łatwiejsze niż nauczenie samodzielnego myślenia (bądź próby wytłumaczenia religii jako filozofii która reguluje życie zwykłego "chłopka roztropka" który by nie kraść i gw🤬cić musi bać się diabła bądź liczyć na nagrodę po śmierci).
Już wspominałem kiedyś o tym, że jakoś nikt nie nagłaśnia tematów pedofilii wśród rabinów (a lista urzędujących zboków tego typu (i to przez wiele lat) jest dosyć długa).
Po trzecie, gdzieś mam piwa, lajki i inne internetowe punkciki dla ludzi z kompleksem krótkiego k🤬sa.
No i taką postawę akurat popieram.

Sucho tu jakoś w sobotę... i lodówka pusta... :green:
Kocham Podlasie! - super ludzie, piękne tereny, wspaniałe dziewczyny. Podlasie niema czego się wstydzić może śmiało być wizytówką Polski. Rozwój i dbanie o tradycję to coś co jest najwspanialsze na tym terenie. Pozdrawiam z pod Warszawy
![]()
Proszę Cię stary, nie plam polskiego języka... SPOD.
A poza tym nie ma cycków nie ma piwa.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie