... ten region jest na czasie
tu urzeknie Cię kultura
i ukisisz se ogóra
Czemu te trąby reklamują całkiem ładny region Polski kościołami i jakimiś gibającymi się brodaczami? Co oni kurwa pedofilie promują?!
Ja wiem, że katolicyzm to zalicza się do tradycji narodowej, ale kilka lat temu do tradycji w Europie zaliczały się kąpiele maksymalnie raz w roku. Ze złych rzeczy się rezygnuje, żeby się rozwijać.
No nie daję rady, jesteś kurwa ciemny, czyta się takie słowa i zalatuje od razu słomą z butów.
Panie oświecony, bez tego kościoła to pewnie nie umiałbyś pisać ;>
(a co ciekawsze, to może i chciałeś nachapać piw ale sram już tym utożsamianiem religii z pedofilią i błyskaniem tym wśród znajomych bądź na forach internetowych... co ciekawsze, sam do kościoła nie chodzę ale kurwa... daj spokój matole.
Po drugie, moje zdanie nt. kościoła i wpływu na człowieka jest właśnie takie, więc jako takie jewyrażam.
Po trzecie, gdzieś mam piwa, lajki i inne internetowe punkciki dla ludzi z kompleksem krótkiego kutasa.
Po pierwsze, nie jestem twoim ojcem, żebyś mówił do mnie matole.
Właśnie, nie jesteś moim ojcem, dlatego nazywam cię matołem... czujesz różnicę?
Po drugie, moje zdanie nt. kościoła i wpływu na człowieka jest właśnie takie, więc jako takie jewyrażam.
Tak jak i ja mam prawo do uznania Twojej wypowiedzi. Wystarczy wyczuć temat, walka z religią to nic innego jak próba zastąpienia jej inną "religią/wyznaniem". Dlaczego? Bo powiedz komuś, że nim sterują i sam nim steruj jest łatwiejsze niż nauczenie samodzielnego myślenia (bądź próby wytłumaczenia religii jako filozofii która reguluje życie zwykłego "chłopka roztropka" który by nie kraść i gwałcić musi bać się diabła bądź liczyć na nagrodę po śmierci).
Już wspominałem kiedyś o tym, że jakoś nikt nie nagłaśnia tematów pedofilii wśród rabinów (a lista urzędujących zboków tego typu (i to przez wiele lat) jest dosyć długa).
Po trzecie, gdzieś mam piwa, lajki i inne internetowe punkciki dla ludzi z kompleksem krótkiego kutasa.
No i taką postawę akurat popieram.
Sucho tu jakoś w sobotę... i lodówka pusta... :green:
Kocham Podlasie! - super ludzie, piękne tereny, wspaniałe dziewczyny. Podlasie niema czego się wstydzić może śmiało być wizytówką Polski. Rozwój i dbanie o tradycję to coś co jest najwspanialsze na tym terenie. Pozdrawiam z pod Warszawy
Proszę Cię stary, nie plam polskiego języka... SPOD.
A poza tym nie ma cycków nie ma piwa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów