podniebny wpierdol
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:48
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
Odpialby go i chuj,ale nie no przeciez trzeba pajacowac.
I o chuj mu chodzi, już zwykły wpierdol na stałym gruncie to za mało?
się zaczął kręcić i wpadli w korek jak chuj. Miał do wyboru ogłuszyć albo zemdleć z przeciążenia i nie rozwinąć spadochronu.
Zasada taka sama jak przy większości akcji ratowniczych:
1)ogłuszyć co by ratowany nie szkodził
2)ratować
Zasada taka sama jak przy większości akcji ratowniczych:
1)ogłuszyć co by ratowany nie szkodził
2)ratować
oj chciał bym zobaczyć filmik po lądowaniu no i ja urządził bym mu bardzo twarde lądowanie
zupełnie nie wiem o co chodzi. Kręcić się, to oni zaczęli już po dłuższej chwili obijania gościa... Ogłuszyć? i dlatego w ramię wali? Czekam na ekspertów.
Niemniej jednak, taki skok tandemowy kupiłem żonie na urodziny
Żebym wiedział gdzie takiego instruktora znaleźć, to i teściowej bym wziął..
Niemniej jednak, taki skok tandemowy kupiłem żonie na urodziny
Żebym wiedział gdzie takiego instruktora znaleźć, to i teściowej bym wziął..
zwinął się jak cipka w kulke, ten mu kazał rozłożyć ręce i nogi a cipke zablokował strach. Chciał dotrzeć do jego mózgu najkrótszą drogą.
Druga to taka, że trzymał łeb za bardzo w dół i się mógł debil zwyczajnie udusić.
Jak jest tu jakiś (prawdziwy, a nie internetowy)fachowiec to niech powie czy to się zgadza czy jest coś jeszcze.
Pierwsza to taka, że ta niedojda się skuliła zamiast rozprostować kończyny i spowolnić upadek.
Druga to taka, że trzymał łeb za bardzo w dół i się mógł debil zwyczajnie udusić.
Jak jest tu jakiś (prawdziwy, a nie internetowy)fachowiec to niech powie czy to się zgadza czy jest coś jeszcze.
Ekspertem nie jestem. Ale tak to wyglądało jak paraliż czy coś, widać było że siła nie mógł mu rąk rozprostować. Chyba miało to spowolnić upadek, ja mam natomiast inne pytanie najpierw otwiera się jakaś linka i leci za nimi a potem dopiero spadochron. Jak to dokładniej działa ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów