📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Może i śmieszne, ale jednocześnie piękne. To jest wysiłek na granicy wytrzymałości.
kurwa jak ten z prawej te nogi trzymał, dobrze że mu się te patyczki nie złamały ;]
pas założył na brzuch/plecy/krzyż a powinien na nogi
Jak zauwazylem nogi tego typa po prawej, to sie ze szwagrem az obrocilismy... Jednakze liczylismy na wiecej
Ciekawe czy zastanawiali się kiedyś nad stanem kręgosłupa w późniejszych latach...
bez tej sztangi typek w czerwonym wygląda jak by kloca z dupy nie wypuszczał 2 tygodnie
Pan po prawej jeszcze parę lat tak popodnosi i ze stawu jednoosiowego zrobi się dwuosiowy
głupi szczupak, mógł zerwać gościa, który okazywał się dużo lepszy od niego
Przpatrzcie się jak tam wyglądają
1. parki,
2. skwery,
3. place zabaw,
4. blokowiska,
Tam jest pełno ludzi, pełno młodzieży, wkoło biegają dzieci, jest interakcja itd itd.
W książde pt. "Męskość" autor Steven opisuje wycieczkę do Moskwy. Na Placu Czerwonym zagineło dziecko (chyba jego z tego co pamiętam), na wycieczce była grupa rosyjskich licealistów którzy znaleźli to dziecko ok. 4 lat, wzięli na ręce, przytulili i wszyscy zaczęli poszukiwania. Mogę konfabulować bo książkę czytałem dawno temu ale odnaleźli rodziców i przekazali dziecko osobiście a na koniec machali i robili "papa"
Steven opisywał zaskoczenie, że w Wlk Brytani i na zachodzie nie wolno dotykać obcych dzieci a tu....nikt się tym nie przejmuje. Żalił się że zachód zdurniał i odsunął się od siebie w ramach bezpieczeństwa które jest zresztą na pozór bo w anglii dziecko po prostu zostałoby odnalezione dopiero po kilku godz. przez Policję.
To juz nie tylko o to chodzi, chodzi o to że w anglii dzieciak najadłby się strachu bo przecież te zombie nie chcą mu pomóc a każdy tylko dziwnie patrzy, u słowian jest brane na recę i otaczane opieką.
Mnie bliżej do Rosji jak do zachodu. Dawno temu nienawidziłem zresztą Rosji i ją wyśmiewałem a dziś....czytam historię Rosji - Konecznego.
pozdrawiam
1. parki,
2. skwery,
3. place zabaw,
4. blokowiska,
Tam jest pełno ludzi, pełno młodzieży, wkoło biegają dzieci, jest interakcja itd itd.
W książde pt. "Męskość" autor Steven opisuje wycieczkę do Moskwy. Na Placu Czerwonym zagineło dziecko (chyba jego z tego co pamiętam), na wycieczce była grupa rosyjskich licealistów którzy znaleźli to dziecko ok. 4 lat, wzięli na ręce, przytulili i wszyscy zaczęli poszukiwania. Mogę konfabulować bo książkę czytałem dawno temu ale odnaleźli rodziców i przekazali dziecko osobiście a na koniec machali i robili "papa"
Steven opisywał zaskoczenie, że w Wlk Brytani i na zachodzie nie wolno dotykać obcych dzieci a tu....nikt się tym nie przejmuje. Żalił się że zachód zdurniał i odsunął się od siebie w ramach bezpieczeństwa które jest zresztą na pozór bo w anglii dziecko po prostu zostałoby odnalezione dopiero po kilku godz. przez Policję.
To juz nie tylko o to chodzi, chodzi o to że w anglii dzieciak najadłby się strachu bo przecież te zombie nie chcą mu pomóc a każdy tylko dziwnie patrzy, u słowian jest brane na recę i otaczane opieką.
Mnie bliżej do Rosji jak do zachodu. Dawno temu nienawidziłem zresztą Rosji i ją wyśmiewałem a dziś....czytam historię Rosji - Konecznego.
pozdrawiam
Pływanie synchroniczne, skoki synchroniczne - to rozumiem , ale kurwa synchroniczne podnoszenie cięzarów to już troche za grubo ....i jeszcze pan w czerwonym roztrzepany jak kutas onanisty
Gościu po prostu mierzył ponad swoje siły. Poza tym drżenie mięśni (może nie aż tak xD ) jest normalne gdy podnosimy ciężar większy niż normalnie byśmy mogli (czyli jak wyciskacie serię z ciężarem max 100kg a weźmiecie się za 115 to wyciśniecie te 115 ale z wielkim trudem)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów