📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
patrzac na to co sie dzis dzieje w stanach to chyba tylko takich im sprzedawali albo sami dali rade zlapac i przetransportowac.
wstawilbym link z chlopaki nie placza o murzynach ale mi sie nie chce.
Przynajmniej coś kombinuje, radzi sobie wszelkimi sposobami, zamiast rozpierdalać sklepy i kraść hantle.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Noside napisał/a:
Przynajmniej coś kombinuje, radzi sobie wszelkimi sposobami, zamiast rozpierdalać sklepy i kraść hantle.
Tam nie ma sklepów
Krav Maga wodą;
Legia życiem.
Jak by to był bankomat to by zarzucił na plecy i spierdalal w podkoskach
swampman napisał/a:
patrzac na to co sie dzis dzieje w stanach to chyba tylko takich im sprzedawali albo sami dali rade zlapac i przetransportowac.
Prosze
swampman napisał/a:
Kościuszko dałby sobie za nich rękę uciąć. I by teraz, kurwa, nie miał ręki.
Ewidentnie sobie nie radzi. Niech spier...ala do stanów krasc, chociaz z tą siłą mało co uniesie. Może jak na zasiłku pobędzie kilka miechów ale to by musiał czekać do następnych wyborów w USA
A wy cona sadolu siedzicie i kontemplujecie nad typem?
Do roboty
Do roboty
Jakiś giętki ten murzyn. Giba się jak - nie przymierzając - pierdolony rezus
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów