📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
"Jak sie nazywa dewiacja dewiacji...?" Odpowiedź jest zawarta w temacie.
A ja sie tak pozwole spytać - co ma Biedroń do tego?
Znam pare osób z tego miasta i uważają że to pracowity
i odpowiedzialny prezydent.
Ja - jak go słucham, to raczej też mówi z sensem?
To o co ci autorze chodzi?
Ten koles z video jest zjebany i tyle...
Ten koles z video jest zjebany i tyle...
habiTEK napisał/a:
Cytat:
W sumie byłego prezydenta w ratuszu nie było ponad połowę kadencji, licząc dni pracy, których w roku jest ok. 250
gp24.pl/prawie-100-wyjazdow-roberta-biedronia-ile-trwaly/ar/13740056
Chodzi o to że was wszystkich wyruchał.A to nic? ,widzimy jak was dalej w dupe jedzie.
Chodzi o to że was wszystkich wyruchał.A to nic? ,widzimy jak was dalej w dupe jedzie.
mixiek napisał/a:
Poczytaj kto finansowo wspiera biedronia i wydarzenia w słupsku. Niby tacy fajni ci niemcy, że zupełnie bezinteresownie polakom kase dają...
Pedalcstwo stojące w miejscu???? Wątpię!!!
A zamknąć się jełopy z tymi swoimi chujowymi, politycznymi komentarzami. Wszyscy jesteście tak samo chuja warci
TB303 napisał/a:
A zamknąć się jełopy z tymi swoimi chujowymi, politycznymi komentarzami. Wszyscy jesteście tak samo chuja warci
Myślisz że kawa w komentarzu dodaje ci +50 do intelektu, czy co? I tak każdy widzi że jesteś marnym debilem rzucającym mięso parę razy dziennie. I nikt nie daje jebania, haha.
Spierdoliny które podpinają politykę pod każdą pierdołę piją barszcz sosnowskiego
kanalistakp napisał/a:
Spierdoliny które podpinają politykę pod każdą pierdołę piją barszcz sosnowskiego
Ja tam lubię te kłótnie poczytać. Można sobie zdanie wyrobić, poprzeć lub obalić swoje poglądy. Ale jak ktoś mądrze pisze, a z tym jest czasem problem.
Przynajmniej nie wkurwia kierowców czyli do takiego pedalarza nic nie mam.
haha biedroń, bo pedały, a biedroń jest gejem, ale komedia kurwa. Masz piwo.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów