Podpalają samochody i niektórzy przy okazji siebie hehe
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z chęcią bym ich przywiązał do słupa oblał benzyną, natarł butaprenem i byłby piękny knot.
U nas też by się przydało połowę aut wypierdolić z ulic... chodniki zastawiają, "bo kurwa nie ma gdzie parkować". Nie masz gdzie parkować? Kup lub zbuduj sobie garaż, nie stać Cię? To nie stać Cie też na samochód.
10 lat temu jak wspominam jedną ulicę u mnie w mieście to zero aut, tylko co jakiś czas przejechało może jedno...dwa...
A teraz, ruch jak skurwysyn miejsc parkingowych brak... no ja pierdole. :/
Najlepsze jest jak jest ulica w chuj szeroka (nie znam się na wymiarach ulic i chodników) a chodnik na szerokość jednego wózka dziecięcego, i jakiś ciul musi zaparkować to wjeżdża na ten chodnik, chuj że ludzie nie mają jak przejść i muszą zejść na ulicę by ominąć ten samochód (co może skończyć się tragicznie), on kurwa musi tam zaparkować... chuj w dupę każdemu kto zastawia cały chodnik. :/
No, wylałem złość, teraz mogę coś zjeść...
10 lat temu jak wspominam jedną ulicę u mnie w mieście to zero aut, tylko co jakiś czas przejechało może jedno...dwa...
A teraz, ruch jak skurwysyn miejsc parkingowych brak... no ja pierdole. :/
Najlepsze jest jak jest ulica w chuj szeroka (nie znam się na wymiarach ulic i chodników) a chodnik na szerokość jednego wózka dziecięcego, i jakiś ciul musi zaparkować to wjeżdża na ten chodnik, chuj że ludzie nie mają jak przejść i muszą zejść na ulicę by ominąć ten samochód (co może skończyć się tragicznie), on kurwa musi tam zaparkować... chuj w dupę każdemu kto zastawia cały chodnik. :/
No, wylałem złość, teraz mogę coś zjeść...
A jeśli ja wolę nie mieć garażu, to mam jak ty autobusem jeździć? Nie dość że drożej to śmierdzi, można się czymś zarazić, okradną cie. Po co to komu. No ale jak wolisz do pracy dojeżdżać godzinę dłużej i płacić podwójnie to twoja sprawa. Nie krytykuj innych tylko dlatego że nie stać cię na auto.
@KrisCFC
Jesteś na prawdę taki ograniczony, że nie widzisz, że wszystkie z tych samochodów są zaparkowane poprawnie? 1.5metra na chodniku musi być. Każdy z tych samochodów stoi na parkingu bądź równolegle do chodnika. A udław się.
Jesteś na prawdę taki ograniczony, że nie widzisz, że wszystkie z tych samochodów są zaparkowane poprawnie? 1.5metra na chodniku musi być. Każdy z tych samochodów stoi na parkingu bądź równolegle do chodnika. A udław się.
@Murekkk
A ty jesteś aż takim dyslektykiem, że nie zrozumiałeś, że KrisCFC pisał o swoim mieście?
Napiszę prościej:
Nie komentował filmu głąbie.
A ty jesteś aż takim dyslektykiem, że nie zrozumiałeś, że KrisCFC pisał o swoim mieście?
Napiszę prościej:
Nie komentował filmu głąbie.
@iamthelaw
Eee. Koleś gdzie ty mieszkasz że u Ciebie drożej jest jeździć autobusem niż autem? Wenezuela czy jakiś Ciabakland? Od kiedy jakaś damulka rozpiździła mi bryke zauważyłem że dotarcie wszędzie stało się o połowę tańsze. I to co najmniej o połowę. Fakt że może i niekiedy nie wygodne ale na sto procent tańsze. No ale oczywiście możesz ściągać benzynę od kozojebców albo tankować wodę i spoko. Ale normalny człowiek porzucając auto oszczędza co najmniej tysiąc złoty rocznie. W moim wypadku była to oszczędność 3000zł rocznie. A jeżeli nie chcesz mieć garażu to sobie nie miej. Tylko lepiej żebyś parkował tylko na parkingach. Chodnik jest dla pieszego i jak tak cholernie gardzisz pieszymi i autobusami to się trzymaj z dala. O to raczej chodziło twojemu przedmówcy.
No a jak jesteś taki burżuj że musisz mieć auto, olewasz parkingi i garaże i cały chodnik twój to popatrz na ten filmik. Albo się kiedyś przejdę po moim osiedlu i porobię fotki bo prawie codziennie widać "ozdobione" wozy. Ostatnio zdobiony śrubokrętem.
A co do filmiku, palenie takich idiotów to mało. Całe życie człowiek zapierdala na wózek i taki chuj go pali... Skórować i kąpać w solance kurwa...
Eee. Koleś gdzie ty mieszkasz że u Ciebie drożej jest jeździć autobusem niż autem? Wenezuela czy jakiś Ciabakland? Od kiedy jakaś damulka rozpiździła mi bryke zauważyłem że dotarcie wszędzie stało się o połowę tańsze. I to co najmniej o połowę. Fakt że może i niekiedy nie wygodne ale na sto procent tańsze. No ale oczywiście możesz ściągać benzynę od kozojebców albo tankować wodę i spoko. Ale normalny człowiek porzucając auto oszczędza co najmniej tysiąc złoty rocznie. W moim wypadku była to oszczędność 3000zł rocznie. A jeżeli nie chcesz mieć garażu to sobie nie miej. Tylko lepiej żebyś parkował tylko na parkingach. Chodnik jest dla pieszego i jak tak cholernie gardzisz pieszymi i autobusami to się trzymaj z dala. O to raczej chodziło twojemu przedmówcy.
No a jak jesteś taki burżuj że musisz mieć auto, olewasz parkingi i garaże i cały chodnik twój to popatrz na ten filmik. Albo się kiedyś przejdę po moim osiedlu i porobię fotki bo prawie codziennie widać "ozdobione" wozy. Ostatnio zdobiony śrubokrętem.
A co do filmiku, palenie takich idiotów to mało. Całe życie człowiek zapierdala na wózek i taki chuj go pali... Skórować i kąpać w solance kurwa...
Murekkk napisał/a:
@KrisCFC
1,5 metra? Kurwa...muszę się przejść z metrem stolarskim kiedyś w niektóre miejsca, bo tam za chuj tyle nie będzie...
PS. Nie chodziło mi o samochody na filmiku.
A i byłbym zapomniał...sam się udław.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów