Pan był chyba niezadowolony z jakości publicznego transportu zbiorowego.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
A czemu ten autobus podpalili? Teraz będą zapierdalać pieszo. Jest w tym jakiś sens?
To zwolennik miast 15 minut - wszędzie będzie miał z buta.
Może jakieś porachunki dostawców. Sprawę obsługuję dwóch panów w kaskach zapewne motorem podjechali. Tytuł może zmylać.
Jeśli to elektryk ( a wskazuje na to zgrubienie na dachu i prędkość spierdalania pasażerów), to bardzo kurwa Dobrze zrobił.
Fajne niunie się wysypały z busa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów