Cham w 6 sekundzie
słodka zemsta 1:24
ps. fajnie go zrobil w chuja - ciekawe jakby sie czul gdyby w BMW przyjebala jakas rodzina z dziecmi i np. 2 lub 3 osoby zaliczyly by zgon Ja pierdole - przez takie robienie w chuja niewinni ludzie mogli zginac - chyba nawet gorsze od tego zjeba w BMW :/
ps. fajnie go zrobil w chuja - ciekawe jakby sie czul gdyby w BMW przyjebala jakas rodzina z dziecmi i np. 2 lub 3 osoby zaliczyly by zgon Ja pierdole - przez takie robienie w chuja niewinni ludzie mogli zginac - chyba nawet gorsze od tego zjeba w BMW :/
...
Nagrywający jeżeli zrobił to celowo to mógł narazić postronnych na niezłą hujnię.
Ciekawe co by zrobił jakby bmka wjebała się w jakiegoś dzieciaka. Głupota i tyle....
Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.Misiek_KRK, jak już polecasz oglądać filmik, to sam go obejrzyj do końca, bo jakieś 3s po BMW, przejechał jeszcze jeden pojazd z lewej (1:30). Nagrywający nie przewidział, że ktoś może na na późnym żółtym/wczesnym czerwonym przelecieć z dużą prędkością.