Taka sytuacja napotkała mnie dzisiaj w tramwaju. Z początku myślałem że typ zjechał z tego świata, ale kiedy podbiłem bliżej okazało się ze typ ma niezła lote po czymś mocnym.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
glos nieskalany inteligencja
Wygląda jak po dobrych pigułach.... Albo ma wylew i chuj tak bym zadzwonił po karetke bo mieć kogoś na sumieniu to tak nie za bardzo..
"wypierdoliło z orbity
"kurwa latasz"
Typowy beneficjent 500+ w swoim naturalnym środowisku, zapewne za bliską najniższej lub najniższą krajową...nikt mi nie powie, że taka osoba prowadzi własną firmę. A jak dochodzi co do czego to "fina szontu po mało zarabiam"
P.S Nie Ździwię się jak jechał na gapę a potem będzie "złe konduktory bo mandaty dajo" - no kwintesencja
"kurwa latasz"
Typowy beneficjent 500+ w swoim naturalnym środowisku, zapewne za bliską najniższej lub najniższą krajową...nikt mi nie powie, że taka osoba prowadzi własną firmę. A jak dochodzi co do czego to "fina szontu po mało zarabiam"
P.S Nie Ździwię się jak jechał na gapę a potem będzie "złe konduktory bo mandaty dajo" - no kwintesencja
jjjkkkfff napisał/a:
O kurwa, Magik żyje! Trza było go podcucić, ciekawe co teraz by nagrał?
Popek go nagrywał?
Ciesze się że w moich czasach jak zdarzało mi się po 10h tyrania iść na piwo a potem wracając zasypiać w komunikacji miejsckiej nie było takiej frajerskiej mody na kamerowanie każdego kto wygląda inaczej i wrzucaniu tego w internet.
Przecież on jest martwy.
koles wyglada na chorego i wycienczonego... co wypierdolilo z orbity, bo spi? Nie wiesz co sie dzieje, moze ma raka, czy inne gowno, a moze faktycznie jest nacpany, ale co z tego. BTW brzmisz jak przepity patus.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów