Taka sytuacja napotkała mnie dzisiaj w tramwaju. Z początku myślałem że typ zjechał z tego świata, ale kiedy podbiłem bliżej okazało się ze typ ma niezła lote po czymś mocnym.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
I na chuj się prujesz jak ci nie wadzi?
Chuj go wie xd wysiadlem
Sprawdzalem czy zyje to sadol czy jaki chuj ? Chyba zes portale pomylil Z little pony
Po za tym to była stacja końcowa więc wypadało uświadomić lotnikowi że dotarł na miejsce
PyskatySkurwiel napisał/a:
I na chuj się prujesz jak ci nie wadzi?
Sprawdzalem czy zyje to sadol czy jaki chuj ? Chyba zes portale pomylil Z little pony
Po za tym to była stacja końcowa więc wypadało uświadomić lotnikowi że dotarł na miejsce
@maziost, typiarz mogł miec jakis problem zdrowotny. Ksiomżke cztał wiec inteligencja elita. A ty mu nie pomogłeś bandyto! Trzeba mu było przynajmniej portfwel zajebać!
Dorik napisał/a:
, popuś to Ty?
Masz głos jak chlor
Gon sie xd chory jestem gardlo nakurwia. Pewnie korona
Co to znaczy niezła lote pytam sie?
maziost napisał/a:
Gon sie xd chory jestem gardlo nakurwia. Pewnie korona
To się kurwa od nas odizoluj...
Kto nigdy nie zaspał i nie dojechał najebany aż do pętli, niech pierwszy rzuci kamień.
Gosciu się wiersza na pamięć uczy na polaka, a Ty się prujesz do niego.... ehhh poczytał byś mu, a nie!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów