📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Taki pojebany typ człowieka, usiądzie przy oknie i będzie zasłaniać, zamykać bo przeszkadza. To po chuj tam siedzi.
Podobnie jak u nas. Lato. W autobusie parówa. A jakaś babka siądzie w szaliku przy oknie i za chuja nie otworzy, a jeszcze zamknie "bo mi wieje". Tacy ludzie to potrafią wkurwić.
Aż mi się akcja z czasów narodzin internetu przypomniała jak się gruby z chudym pobili o wentylator w biurze
To jest właśnie polityka w pigułce. Każdy pasażer życia jedzie w tą samą przepaść, grunt że głupi lud chuja widzi i kłuci się o żaluzje.
Besteher napisał/a:
w szaliku przy oknie i za chuja nie otworzy, a jeszcze zamknie "bo mi wieje". Tacy ludzie to potrafią wkurwić.
Dokładnie. Pamiętam jak jeszcze jeździłem do szkoły autobusami, grube kurwa baby wyubierane w 50 rzeczy kurtek, szybę kurwa zamyka, a my się gotujemy.
mdamlmodikwa napisał/a:
Dokładnie. Pamiętam jak jeszcze jeździłem do szkoły autobusami, grube kurwa baby wyubierane w 50 rzeczy kurtek, szybę kurwa zamyka, a my się gotujemy.
Najgorzej w wagonach z przedziałami. Jeździło się za kaszojada nad morze przez całą Polskę. Ukrop, smród, ścisk i zawsze była jedna zawzięta baba, której wiało - „Aaale proszem zamyknąć tE okno, bo mnie wjeje”
Szczęśliwe teraz człek ma auto.
Przynajmniej im się w drodze nie nudzi.
dziwne, bo jak u nich jeździłem pociągami to mieli jedno duże okno ale podzielone na dwie osobne zasłony, tak że z tyłu za mną mógł ktoś sobie zasłonić swoją połowę a ja moją miałem otwartą.
i.sadistic.pl/pics/2021_04_16_704889_99bcf4.jpg
i.sadistic.pl/pics/2021_04_16_704889_99bcf4.jpg
Besteher napisał/a:
Podobnie jak u nas. Lato. W autobusie parówa. A jakaś babka siądzie w szaliku przy oknie i za ch*ja nie otworzy, a jeszcze zamknie "bo mi wieje". Tacy ludzie to potrafią wk***ić.
Ja takie pizdy mam już w dupie, zamknie to otworze i chuj bawimy się komu się znudzi pierwszemu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów