Nowy sposob jazdy winda
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ktoś się zaczepi przy wychodzeniu, winda w góre i material na harda
Taka winda jest w centrali Banku Zachodniego we Wrocławiu przy Rynku (Stare Miasto). Raz się przejechałem gdy tam byłem.
Oczywiście był też materiał na harda:
Dnia 2005-08-29
Zabytkowa winda Banku Zachodniego zmiażdżyła nogę 22-letniemu kurierowi z Urzędu Miejskiego
Do wypadku w budynku na rogu Rynku i pl. Solnego doszło wczoraj po godz. 11. Jedyna we Wrocławiu - a być może i w Polsce - winda bez drzwi, która nie zatrzymuje się na poszczególnych piętrach, dojechała na parter budynku. W środku był 22-letni mężczyzna.
- Zbyt późno zorientował się, że powinien wysiąść. Chciał wyskoczyć. Nie zdążył i sufit kabiny przytrzasnął mu nogę - opowiada Piotr Gajdziński, rzecznik prasowy Banku Zachodniego...
Oczywiście był też materiał na harda:
Dnia 2005-08-29
Zabytkowa winda Banku Zachodniego zmiażdżyła nogę 22-letniemu kurierowi z Urzędu Miejskiego
Do wypadku w budynku na rogu Rynku i pl. Solnego doszło wczoraj po godz. 11. Jedyna we Wrocławiu - a być może i w Polsce - winda bez drzwi, która nie zatrzymuje się na poszczególnych piętrach, dojechała na parter budynku. W środku był 22-letni mężczyzna.
- Zbyt późno zorientował się, że powinien wysiąść. Chciał wyskoczyć. Nie zdążył i sufit kabiny przytrzasnął mu nogę - opowiada Piotr Gajdziński, rzecznik prasowy Banku Zachodniego...
i wez najebany wsiadz do takiej windy...
w wielu biurowcach w Polsce takie windy funkcjonowały i nikomu się nigdy nic nie stało... swoją drogą @Alonso, to ja kurwa nie wiem jak wyskakiwał skoro mu nogę przytrzasło... wypełzał kuźwa?
Naziolek napisał/a:
Darson emituje najwięcej promieniowania.
Rozwiązanie nazywa się "Pater noster" lub inaczej winda paciorkowa.
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
na polskich osiedlach zabrakłoby miejsca na nekrologii po tygodniu!!!
Nekrologia - nowy dział medycyny...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów