📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przeleć Polskę- to mnie trochę wkurwiło.
Ale za to jak przespać się z Dunką If You Must poprawiło mi humor
Ale za to jak przespać się z Dunką If You Must poprawiło mi humor
"Dawaj tu flesza dawaj!" Ah te dziewczyny
Nie narzekajcie tylko wsiadajcie w samolot do Gruzji i tam tak samo to działa - nie zapomnijcie tylko zabrać sporo Ojro Banknotów.
@up Żeby złapać jakiegoś syfa?
Jeśli komuś imponuje wyłącznie fakt, że ktoś mówi w innym język to jest tępą puszczalską dziwką
Bo to w morde takie "trendy" ehhh... zamiast przypomnieć opowiastke o simonie molu i puszczac ją w szkołach jako ostrzeżenie to nie, witamy w europie , gdzie Kraj i wartości nie znaczą nic.
Sad but true.
Sad but true.
"musisz być mądry i pewny siebie, to wszystko"
1.możesz taki być ale jak nie jesteś "ładny" to nie poruchasz
2.możesz mieć kasę, fajną brykę, i jesteś zbyt pewny siebie = wpierdol/olewka/wyśmianie że 'za kogo ty się uważasz albo takie tam.."
3.jesteś ładny, schludnie się ubierasz, jestes bystry, większość czasu spędzasz z laskami, lubisz słuchać o ich problemach, gadasz z laską jako kolega z koleżanką, i najważniejsze "WRAŻLIWOŚĆ" tej cechy brakuje nam najczęściej a szkoda bo zwierzając się pannie zbliżasz się do niej i masz wieksze szansę że twoja koleżanka wyewoluuje w Twoją dziewczyne.
1.możesz taki być ale jak nie jesteś "ładny" to nie poruchasz
2.możesz mieć kasę, fajną brykę, i jesteś zbyt pewny siebie = wpierdol/olewka/wyśmianie że 'za kogo ty się uważasz albo takie tam.."
3.jesteś ładny, schludnie się ubierasz, jestes bystry, większość czasu spędzasz z laskami, lubisz słuchać o ich problemach, gadasz z laską jako kolega z koleżanką, i najważniejsze "WRAŻLIWOŚĆ" tej cechy brakuje nam najczęściej a szkoda bo zwierzając się pannie zbliżasz się do niej i masz wieksze szansę że twoja koleżanka wyewoluuje w Twoją dziewczyne.
A to jakaś nowość? Nie trzeba być z ameryki żeby wiedzieć że większość polskich dziewczyn to szmaty. I gdyby jeszcze chodziło o to że lubią ten sport...kurwy zawsze liczą na coś w zamian. Ale te co się szanują są warte wszystkiego, dlatego panowie zawsze znajdzie się fajna dobra Polska dziewuszka. Zdrowia im życzę, a szmaty niech robią swoje bo to też potrzebne Ale jeśli ktoś sądzi że one są najgorsze proponuję poznać Rosjanki.
Nie pierdolcie że jakby do Was na ulicy zagadała jakaś fajna, chętna Latynoska/Wietnamka/Murzynka to byście spławili "bo jestescie tacy porządni, rasistowscy, patriotyczni i w ogóle"...
dlaczego jeszcze nikt nie napisał że brakuje 'jak' w tytule?
Kurwiszczom zagraniczniaków się zachciało.
achujciwcycki napisał/a:
dlaczego jeszcze nikt nie napisał że brakuje 'jak' w tytule?
Bo nie brakuje go w tytule, tylko w opisie
Haa, tu Cie mam !
nie najpiękniejsze, ale najłatwiejsze, wystarczy dać nadzieję na euro albo dolary, tyle na temat do polskich kur...kobiet
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów