📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
dobry motyw , niby glupie a kazda sie cieszy. sikorki tez niczego sobie kurwa jutro ogole ta zarosnieta stope yeti i narysuje ta buzke
Pierwszy głos skojarzył mi się z Kolesiem z Postala 2
O przepraszam chyba strony pomyliłem, kto będzie taki miły i wskaże mi drogę na sadistic.pl ?
Ale ochujałe pomysły ludzie mają, żeby tylko ktoś im wszedł na gówniany kanał na youtubie masakra
Moje miasto. Takie chujowe :')
ten kanał dobrze się zapowiada, mam nadzieje że tego nie spierdolą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów