Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 6 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
Podryw
Sin_69 • 2012-11-28, 12:09
Śmierć ostatniego dżentelmena czy weryfikacja do obecnych czasów?

Aż dziwne, że nie było /jak się mylę to kosz/.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
K................a 2012-11-28, 12:35
Aż się boję wersji dla kobiet
Zgłoś
Sin_69 2012-11-28, 13:07 31
Kawagawa napisał/a:

Aż się boję wersji dla kobiet

-poznałam fajnego chłopaka
-a ja kupiłam sobie śliczne buty
-o jakie...?

(30 minut później)

-Zjemy coś?
- ale lekiego, bo....
(kolejne 30 minut później)

- a właśnie, zapomniałam, poznałam fajnego chłopaka
- ty, patrz jaka śliczna sukienka
- grubo bym w niej wyglądała...
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2012-11-28, 15:31 3
Prędzej czy poźniej każdy co ma choć odrobinie romantyka w sobie dostanie po dupie i się wyleczy z bzdetów.

To niie te czasy, z białym jednorożcem i z księciem z róża w du... ustach.
Zgłoś
BongMan 2012-11-28, 17:24 2
Żebyś wiedział... Miałem tak z byłą, poznaną zresztą tutaj, na sadisticu Na początku trzymałem dystans, to sama się do mnie pchała. Codziennie z rana smsy, słodzenie, spotkania, chuje muje dzikie węże i ogólnie cała moja. A potem jak mimowolnie się nakręciłem i zacząłem być dla niej miły, to zmiana o 180 stopni, przestała się starać, zaczęła olewać. No cóż poradzić, w świecie zdominowanym przez takie kobiety nie można być romantykiem
Zgłoś
Butter 2012-11-28, 17:26 4
sprawdźcie resztę, naprawdę fajny humor penpen.jogger. pl

Zgłoś
m................1 2012-11-28, 17:37
Wszedłem na profim BongMana i popsułem sobie wyobrażenie o nim. Myślałem, że ma z 50 lat.
Zgłoś
contowsky 2012-11-28, 17:55
w końcu coś co da się przeczytać piwko
Zgłoś
Plecionkarz 2012-11-28, 18:00 8
Kobiety uwielbiają skurwieli bo ktoś kto nie musi się z nikim liczyć na pewno jest silny i wpływowy. Jak ktoś się przymila, jest gotowy zrobić wszystko a dostaje w zamian gówno np. wspólny spacer to jest odbierany jako ktoś kto nie ma nic do zaoferowania, facet gorszej kategorii. Taki goguś może chodzić z dziewczyną rok i ani razu jej nie widzieć nago, jeszcze będzie to tłumaczył tym, że ją tak strasznie szanuje jako osobę, że nie śmie jej wyruchać. A takiemu facetowi który ma ją w dupie, nie zależy mu na seksie z nią będzie się sama pchała do wyra i spełni wszystkie jego zachcianki. Raz ją wyrucha i straci zainteresowanie to będzie nie spała nocami tylko kombinowała co zrobić żeby znowu chciał z nią to zrobić. Dużo jest takich dziewczyn które zadawały się z ciapami i po wielu miesiącach do niczego z nimi nie doszło, wyglądało na to, że nie potrzebują ruchania a wystarczyło, że poznały innego i pruły się jak prześcieradło. Najśmieszniejsze jest to jak takie fagasy potem żalą się, że są takimi idealnymi facetami a kobiety wolą jakichś chujów a nie ich.
Zgłoś
Uechtacz 2012-11-28, 18:05 13
@BongMan: z góry przepraszam, jeśli to zbyt osobiste pytanie, ale nie mogę się powstrzymać.
Swoją byłą poznałeś na głównej, czy w dziale Hard?
Zgłoś
~Imperator 2012-11-28, 19:43
Plecionkarz napisał/a:

Kobiety uwielbiają skurwieli bo ktoś kto nie musi się z nikim liczyć na pewno jest silny i wpływowy. Jak ktoś się przymila, jest gotowy zrobić wszystko a dostaje w zamian gówno np. wspólny spacer to jest odbierany jako ktoś kto nie ma nic do zaoferowania, facet gorszej kategorii. Taki goguś może chodzić z dziewczyną rok i ani razu jej nie widzieć nago, jeszcze będzie to tłumaczył tym, że ją tak strasznie szanuje jako osobę, że nie śmie jej wyruchać. A takiemu facetowi który ma ją w dupie, nie zależy mu na seksie z nią będzie się sama pchała do wyra i spełni wszystkie jego zachcianki. Raz ją wyrucha i straci zainteresowanie to będzie nie spała nocami tylko kombinowała co zrobić żeby znowu chciał z nią to zrobić. Dużo jest takich dziewczyn które zadawały się z ciapami i po wielu miesiącach do niczego z nimi nie doszło, wyglądało na to, że nie potrzebują ruchania a wystarczyło, że poznały innego i pruły się jak prześcieradło. Najśmieszniejsze jest to jak takie fagasy potem żalą się, że są takimi idealnymi facetami a kobiety wolą jakichś chujów a nie ich.

Popieram w 100%
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2012-11-28, 19:57
I znów zacznie się lament biednych chłopców których skrzywdziły zle kobiety

Krótka piłka, ide na mecz Legii, na żyletę i krzyczę Polonia - dostane wpierdol, ale sam się prosiłem i sam sobie winny będę.

Jak ktoś zrobi z siebie romantycznego miłego chłopca to jest to identyczna sytuacja i dostanie za swoje. Wystarczy nauczyć się wyciągac wnioski i sluchać rozumu oraz rozsądku a nie "serca" i chuja.
Zgłoś
Światłocień 2012-11-28, 21:01
Znawcy życia z Was, że ja jebę. Prawdziwi samce alfa. Brakuje Wam jeszcze tylko prochowców, fajek bez filtra i szram na pyskach

Chociaż fakt - kobiety ciągnie do sukinsynów.
Zgłoś
thoms0n 2012-11-28, 21:19
"Jodłowanie w starym kanionie"
Aż się zalogowałem, by zajebistości tego tekstu hołd oddać.
Zgłoś
d................s 2012-11-28, 22:29 1
Plecionkarz napisał/a:

Jeśli i wyznajesz prawdę uczuć z rezerwatów przyrody... Ba! Jeśli chowałeś się na filmach dokumentalnych, czy tam w ZOO, to możesz mieć takie wrażenie. Gdy zmienisz jednak wreszcie narzędzia niezbędne do zaspokojenia twych namiętności - z chusteczki, na rozmowę - dojdziesz być może do wniosków, że taniec godowy nie jest tym samym u dzikich zwierzów i u ludzi
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem