📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Chłop co stęka ja pierdole xDD jakby spierdalał przed 20metrową falą tsunami
To Rio del Mar,w San Diego, LA,w Kalifornii. wykropkowano na czerwono miejsce tego punktu widokowego..
Miejsce akcji to miejscowość Ventura w Kalifornii. 9 osób hospitalizowanych, w tym 2 w stanie krytycznym. Tutaj reportaż, jest nawet wywiad z naszym kamerzystą:
youtube.com/watch?v=phUW3PK_ZRk
Ogólnie w całej Kalifornii są ostrzeżenia przed falami wywołanymi burzami na Pacyfiku. Z całego świata ściągają tam teraz surferzy żeby wykorzystać okazję
youtube.com/watch?v=3eWW03lHfa4
youtube.com/watch?v=dWlGbyOgQQs
youtube.com/watch?v=phUW3PK_ZRk
Ogólnie w całej Kalifornii są ostrzeżenia przed falami wywołanymi burzami na Pacyfiku. Z całego świata ściągają tam teraz surferzy żeby wykorzystać okazję
youtube.com/watch?v=3eWW03lHfa4
youtube.com/watch?v=dWlGbyOgQQs
Ale ludzie o takiego kamerzystę wszyscy prosili, może były lekkie niedociągnięcia ale to debiut.
pyjo84 napisał/a:
Ale to szybciej ich zalewa a naukowcy mówili że za 10 lat jak jeszcze bardziej klimat się ociepli[/quote
jakby wszystkie lodowce świata stopniały to poziom wód sie podniesie o 19 cm, wiec kurwa jakoś przeżyjemy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów