📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
to na jakąś tsunami małą wygląda patrzać ze tam wody nie ma na początku
Oj lodzia ty widziałaś Kalifornię jak swinia niebo.
Lord_Slizgacz napisał/a:
Oj lodzia ty widziałaś Kalifornię jak swinia niebo.
No przecież tablice kalifornijskie.
Jebać was wszystkich cwele.
spierdala jak murzyn przed kąpielą
Ale to szybciej ich zalewa a naukowcy mówili że za 10 lat jak jeszcze bardziej klimat się ociepli
Sapie i jęczy ten gość jakby to jakieś tsunami było. Dobrze, że nie zszedł na zawał podczas tej ucieczki.
Kamermistrz całkiem rączo tyłem spierdalał, tylko na chwilę się obrócił. Miła odmiana.
Całkiem rączo... Jprdl.. To jakiś dialekt?
AlbertoNihilo napisał/a:
Tak, zwą go "język polski". Link do słownika.Całkiem rączo... Jprdl.. To jakiś dialekt?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów