czasem im nie wychodzi
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Nieważne czy jedziesz autem za 20tys. czy za 2tys. Tak samo się owiniesz w okół drzewa!
Szkoda mi zawsze jak oglądam takie filmiki, bo okazuje się, że wiele całkiem ciekawych samochodów kończy w ten sposób swój żywot. Oczywiście nie mówię tu o dziesiątkach roztrzaskanych Imprez, ale taki choćby 205GTI z początku filmiku to dość zacny klasyk na dzień dzisiejszy.
Większość wypadków wynika z nieznajomości toru.
I niechaj drżą moskiewskie karły.
Hańba wierzącym w Sierp i Młot,
Chwała za niepodległość zmarłym.
Sylarr napisał/a:
Większość wypadków wynika z nieznajomości toru.
Chyba żartujesz. Od kiedy niby w rajdach ktokolwiek uczy się trasy ? Ma się tylko jej opis, zrobiony podczas powolnego przejazdu. A to nie wystarczy, żeby znać każdy zakamarek drogi, na który trzeba szczególnie uważać.
pawel1550 napisał/a:
Ma się tylko jej opis, zrobiony podczas powolnego przejazdu. A to nie wystarczy, żeby znać każdy zakamarek drogi, na który trzeba szczególnie uważać.
O to właśnie mi chodziło
ani wyścigi ani rady, powinienem podpisać konkursowa jazda samochodem bo tak to się naprawdę nazywa z urzędu.
a co do kubicy dla mnie on jeździć nie potrafi, a i o mnie się nie martwcie, startowałem w podobnych eventach i auta nie robiłem co kubica robi co 50 km.
a co do kubicy dla mnie on jeździć nie potrafi, a i o mnie się nie martwcie, startowałem w podobnych eventach i auta nie robiłem co kubica robi co 50 km.
i bardzo dobrze że tam się ropierdalają po to to jest a nie jak te wsiury jeżdżą z dziurawymi tłumikami w przegnitych betach
Z lancerem duzo przeszedłem w grach, ale widze ze te subaru jest zjebane w realu jak i grach. Toc tym kurwa nie idzie jezdzic!!!
Ahh uwielbiam tych specjalistów zza trybun "gazgazgazgazgaz! teraz dawaj!"
O i teraz mam skierowane pytanie do wszystkich fanów BMW.
Powiedzcie czemu w rajdach nie występują bmw ?
Bo są chujowe ! Dziękuję za uwagę
Powiedzcie czemu w rajdach nie występują bmw ?
Bo są chujowe ! Dziękuję za uwagę
jak zobaczyłem to subaru a potem usłyszałem dźwięk uderzenia to aż mnie w środku ścisnęło za serce
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów