czasem im nie wychodzi
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
przewijałem przewijałem ale BMW 3 żem nie widzioł
Cytat:
czasem i zawodowiec zalicza rowa:)
jesli miałeś na mysli kubice to się pomyliłeś. on pasuje do tych z tego filmiku.
s40 w 1:50 ladnie poleciala prosto chyba kierowcy na jakis czas odeszla chec na gonienie rwd
Za to ty byś się nie rozbił. Ale tylko dlatego, że nie umiałbyś ruszyć.
Rajdów do kurwy nędzy. Ciężko nauczyć się rozróżniać dwa tak proste pojęcia ?
ffsapher napisał/a:
jesli miałeś na mysli kubice to się pomyliłeś. on pasuje do tych z tego filmiku.
Za to ty byś się nie rozbił. Ale tylko dlatego, że nie umiałbyś ruszyć.
ffsapher napisał/a:
miał na myśli twojego starego jak wieczorem zapina cię w wannie... a od Kubicy to się odpierdol hejcie jebany
warstolog napisał/a:
przewijałem przewijałem ale BMW 3 żem nie widzioł
A od 15:55 to czasem nie jest bmw 3 hatchback?
@ffsapher jak chce niech sie rozbija. ale to nie zmienia faktu ze ma 1 miejsce i zal ci dupsko ściska.
radzę iść do lekarza żeby ci zapisał jakaś maść czy coś .
radzę iść do lekarza żeby ci zapisał jakaś maść czy coś .
hehehe nie uważało się na fizyce
Ale i tak szacun dla tych ludzi za ich pasje i fakt, że robią to w kontrolowanych warunkach, nie to co frajerzy w samochodach tatusiów po mieście.
Ale i tak szacun dla tych ludzi za ich pasje i fakt, że robią to w kontrolowanych warunkach, nie to co frajerzy w samochodach tatusiów po mieście.
@ajks to jest kompakt, wczesniej też były ze dwa kompakty wlasnie
3:52 to zaparkował z wrażenia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów