Idę o zakład, że zrobisz loda każdemu bezdomnemu, jeśli tylko będzie krzyczeć na Dworcu Centralnym "Jebać PiS!" aż go nie zawinie policja. Idący z modą antyfani piździelców tacy są, a na takiego mi wyglądasz. Już się 15 lat naoglądałem takich, a PiS z tych 15 lat 7 u władzy, po części przez debili nie wiedzących za co trzeba jebać piździelców i jak to robić, aby nie wchodzić w dupę po same pięty tym, przez których PiS wygrywa, czyli przez czerwonych antyklerykałów pokroju kurwy Urbana, bo to oni i nakręceni przez nich "sezonowi antypisowcy" są jedną z przyczyn sukcesu Jarkacza - ilość jadu przekroczyła masę krytyczną i już nie da się krytyką zmienić zdania u wyznawców tejże spierdolonej partii. Dużo się pomyliłem w ocenie twojej osoby?
Ty mi natomiast wyglądasz na frajera z kijem w dupie. Wielokrotnie się wypowiadałem na forum na temat swojej apolityczności i wstrętu do jakiejkolwiek partii. Mam prośbę, na drugi raz weź się za ocenianie kogoś ze znajomych lub rodziny, chłoptasiu. Wkurwiają mnie typy Twojego pokroju, przekonane o swojej bezkresnej mądrości, dlatego odpuszczałem sobie komentowanie Twoich wpisów i mam prośbę do Ciebie, odpierdol się ode mnie i nie oceniaj, jak nie znasz człowieka.
te dwa słowa gryzą się bardziej niż koty w marcu...
Ty jesteś wstrzymany umysłowo- odstaw Bebiko, bo ci szkodzi głąbie. Koty w marcu się marcują, czyli pierdolą się tak, jak ty pierdolisz głupoty w opisach i komentarzach.
Ty mi natomiast wyglądasz na frajera z kijem w dupie. Wielokrotnie się wypowiadałem na forum na temat swojej apolityczności i wstrętu do jakiejkolwiek partii. Mam prośbę, na drugi raz weź się za ocenianie kogoś ze znajomych lub rodziny, chłoptasiu. Wkurwiają mnie typy Twojego pokroju, przekonane o swojej bezkresnej mądrości, dlatego odpuszczałem sobie komentowanie Twoich wpisów i mam prośbę do Ciebie, odpierdol się ode mnie i nie oceniaj, jak nie znasz człowieka.
Spełnię twoją prośbę, bo bardzo mnie cieszy, że pękła ci żyłka pierdząca, taki z resztą był jeden z powodów napisania tamtego komentarza. Następnym razem pomyślę o rodzinie, ocenię ich zachowanie, a potem napiszę post komentujący to co zobaczę tutaj.
Dobrze, że jego matka tak nie uważała.
Ty jesteś wstrzymany umysłowo- odstaw Bebiko, bo ci szkodzi głąbie. Koty w marcu się marcują, czyli pierdolą się tak, jak ty pierdolisz głupoty w opisach i komentarzach.
Ale samce się napierdalają o cipki i terytorium zjebie cwelony przez bezdomnych.
Proponuję nie reagować na kryptopisowców, udających apolitycznych. Widać jak kolesia zabolało, że aż elaborat musiał machnąć. Według niego najlepsza strategia walki z pisem to branie pisowi i sojuszniczym pedofilom w sutannach po same kule. Otóż nie tym razem.
Kasjusz nie ma żadnych dowodów na to, więc jest zwykłą pałą, to tak jakbym ja powiedział, że jakiś Kowalski jest konfidentem ale nie miał na to białka, oczerniając jego imię. No słabe w chuj, robią z gęby dupę, obaj siebie warci. Ale jest jeden mały plus przy Najmanie, pomaga charytatywnie i to od wielu wielu lat. Chociaż tyle
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów