Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najmanowi puściły nerwy. Trochę się nie dziwię, bo Kasjusz wykręcił lewą aferę, że Najman miał romans z Godlewską, a sądząc po reakcji Najmana, to chyba teraz ma lipę na chacie hahah
Kasjusz nie ma żadnych dowodów na to, więc jest zwykłą pałą, to tak jakbym ja powiedział, że jakiś Kowalski jest konfidentem ale nie miał na to białka, oczerniając jego imię. No słabe w chuj, robią z gęby dupę, obaj siebie warci. Ale jest jeden mały plus przy Najmanie, pomaga charytatywnie i to od wielu wielu lat. Chociaż tyle
Pierdolisz. Tego ścieku nie oglądam ale wnioskując z "kariery" Najmana to wiedział że i tak przegra więc teraz może udawać że by wygrał gdyby nie dyskwalifikacja.
Ty mi natomiast wyglądasz na frajera z kijem w dupie. Wielokrotnie się wypowiadałem na forum na temat swojej apolityczności i wstrętu do jakiejkolwiek partii. Mam prośbę, na drugi raz weź się za ocenianie kogoś ze znajomych lub rodziny, chłoptasiu. Wkurwiają mnie typy Twojego pokroju, przekonane o swojej bezkresnej mądrości, dlatego odpuszczałem sobie komentowanie Twoich wpisów i mam prośbę do Ciebie, odpierdol się ode mnie i nie oceniaj, jak nie znasz człowieka.
Apolityczny? a lubisz kogoś TYLKO ZA TO że mówi "jebać pisowska kurwę"... Jesteś bardzo polityczny, tak że nawet potrafisz obrazić kogoś kto ci udowadnia że jesteś ograniczonym umysłowo imbecylem i hipokrytą.
Idę o zakład, że zrobisz loda każdemu bezdomnemu, jeśli tylko będzie krzyczeć na Dworcu Centralnym "Jebać PiS!" aż go nie zawinie policja. Idący z modą antyfani piździelców tacy są, a na takiego mi wyglądasz. Już się 15 lat naoglądałem takich, a PiS z tych 15 lat 7 u władzy, po części przez debili nie wiedzących za co trzeba jebać piździelców i jak to robić, aby nie wchodzić w dupę po same pięty tym, przez których PiS wygrywa, czyli przez czerwonych antyklerykałów pokroju kurwy Urbana, bo to oni i nakręceni przez nich "sezonowi antypisowcy" są jedną z przyczyn sukcesu Jarkacza - ilość jadu przekroczyła masę krytyczną i już nie da się krytyką zmienić zdania u wyznawców tejże spierdolonej partii. Dużo się pomyliłem w ocenie twojej osoby?
Nie zesraj się lewacka lambadziaro Wałki typu pis jest prawicowy możesz wciskać uposledzonej siostrze, albo po prostu sam w to wierzysz co czyni cię pożytecznym idiotą (partie takich faryzeuszy lubią ,zwłaszcza te żydowskie).
Apolityczny? a lubisz kogoś TYLKO ZA TO że mówi "jebać pisowska kurwę"... Jesteś bardzo polityczny, tak że nawet potrafisz obrazić kogoś kto ci udowadnia że jesteś ograniczonym umysłowo imbecylem i hipokrytą.
Kolejna ograniczona, która czyta bez zrozumienia. Napisałem "końcówka wypowiedzi", a nie "ostatnie słowa". Nieogarom śpieszę z wyjaśnieniem. Chodziło mi o to, że miło z jego strony, że stanął po stronie kobiet, a nie katotalibów. Narka.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów