... intelektualny ... Najman... .
te dwa słowa gryzą się bardziej niż koty w marcu...
te dwa słowa gryzą się bardziej niż koty w marcu...
Dlatego słowo paralityk jest tam słowem kluczem.
Jak z założenia nie lubię sportu, tak polubiłem gościa, szczególnie za końcówkę wypowiedzi.
Idę o zakład, że zrobisz loda każdemu bezdomnemu, jeśli tylko będzie krzyczeć na Dworcu Centralnym "Jebać PiS!" aż go nie zawinie policja. Idący z modą antyfani piździelców tacy są, a na takiego mi wyglądasz. Już się 15 lat naoglądałem takich, a PiS z tych 15 lat 7 u władzy, po części przez debili nie wiedzących za co trzeba jebać piździelców i jak to robić, aby nie wchodzić w dupę po same pięty tym, przez których PiS wygrywa, czyli przez czerwonych antyklerykałów pokroju kurwy Urbana, bo to oni i nakręceni przez nich "sezonowi antypisowcy" są jedną z przyczyn sukcesu Jarkacza - ilość jadu przekroczyła masę krytyczną i już nie da się krytyką zmienić zdania u wyznawców tejże spierdolonej partii. Dużo się pomyliłem w ocenie twojej osoby?
...Najman to paralityk intelektualny...
Może to miejska legenda a może i nie.
Dochodziły mnie słychy, że w krajach gdzie wymiar sprawiedliwości bardzo poważnie podchodzi do tematu nietykalności cielesnej, nasi Sebkowie wpadli na pomysł jak trochę ojro przytulić.
A sposób jest banalnie prosty. Idzie Seba na dyskotekę, wkurwi jakiegoś typa, ten mu parę razy przyjebie a Seba potem ma psiarnię, obdukcję i do sadu. I z tego co wiem, to w taki sposób nawet i 3000 ojro za noc może wyciągnąć.
A wracając do Najmana.
W szeroko pojętym Showbiznesie jest prosta zasada. Nie ważne co i jak piszą czy mówią, ważne żeby było głośno.
Może Najman to i pizda. Ale wie że zarabia hajs dzięki małolatom, którzy w przerwach od hejtowania, żebrzą u tatusia i mamusi na paczkę fajek.
Dostał po ryju nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz. Ale pewnie ma na to wyjebane, tak samo jak i na komentarza, bo na tym pewnie nieźle zarobił.
A przecież po to tam poszedł.
Bo tego linka do CDA mendoratorzy zaraz usuną cda.pl/video/6169508a4
Dochodziły mnie słychy, że w krajach gdzie wymiar sprawiedliwości bardzo poważnie podchodzi do tematu nietykalności cielesnej, nasi Sebkowie wpadli na pomysł jak trochę ojro przytulić.
A sposób jest banalnie prosty. Idzie Seba na dyskotekę, wkurwi jakiegoś typa, ten mu parę razy przyjebie a Seba potem ma psiarnię, obdukcję i do sadu. I z tego co wiem, to w taki sposób nawet i 3000 ojro za noc może wyciągnąć.
A wracając do Najmana.
W szeroko pojętym Showbiznesie jest prosta zasada. Nie ważne co i jak piszą czy mówią, ważne żeby było głośno.
Może Najman to i pizda. Ale wie że zarabia hajs dzięki małolatom, którzy w przerwach od hejtowania, żebrzą u tatusia i mamusi na paczkę fajek.
Dostał po ryju nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz. Ale pewnie ma na to wyjebane, tak samo jak i na komentarza, bo na tym pewnie nieźle zarobił.
A przecież po to tam poszedł.
Na tej walce nie zarobi, wręcz zabuli...
Dajcie lepiej w komentarzu filmik z walki, a piwo daję na zachętę
Bo tego linka do CDA mendoratorzy zaraz usuną
Ja pierdole ale najman się popisał. Nie dziwie się że don casio Nie zapanował nad językiem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów