📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakbym mial milion dolcow, to mialbym 10 dup, a nie dwie!
tiki toki znowu napierdalają. Utyta, brzydka raszpla nie jest sadystyczna.
Promowanie tego lewackiego kurestwa to wielki błąd. Ktoś powinien jej powiedzieć ze nie śmiejemy się z niej bo jest taka "sympatycznie pulchna". Typ który wmówił tej raszpli ze wszystko jest ok i powinna wrzucać swoja postać w nety, jest większym zwyrolem niż typy z harda, wrzucający zdjęcia lasek z kostnicy. Ktoś powinien ja uświadomić ze nie smiejemy sie z niej a z jej tragedi.
Przynajmniej ma dystans do siebie a nie jak większość 'gwiazdek', którym wystarczy powiedzieć, że ma fałdkę/boczek i afera na pół internetu.
~Beny napisał/a:
Przynajmniej ma dystans do siebie
Taki dystans, ze pewnie depresja w rozkwicie.
Eee tam, w South Parku była małpa z czterema odbytami.
~Beny napisał/a:
Przynajmniej ma dystans do siebie a nie jak większość 'gwiazdek', którym wystarczy powiedzieć, że ma fałdkę/boczek i afera na pół internetu.
Chuja a nie dystans nagrywa gówniane filmiki na potrzeby gównianego tictocka jak byś jej powiedział po za sceną że jest lochą to by szlochała abo była wkurwiona na ciebie i zaczęła ci cisnąć...
I pomyśleć że codziennie mijam niedojebow, którzy oglądają jakiś grubasów i się tym jaraja. Kurwa, jak można byc jebanym grubasem?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów