Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
A od siebie tylko dodam, że dwóch sztywnych, to byli złodzieje, którzy podpadli tym, że skroili nie tą dzierlatkę na Faweli co trzeba i tak zakończyli karierę. Fantastico jak dobrze pogrzebie w kieszeniach (albo YNC), to napewno znajdzie jeszcze dwa filmy z akcji po.
Mam film po, ale tutaj nie pójdzie, a na harda za słabe
a to czasem nie policjanci byli ? koleś ewidentnie podciągnął koszulkę na wezwanie i nie spodziewał się kulki bo raczej od razu zaczęli by spierdalać
Jakby zaczęli od razu spierdalać, to kulkę z miejsca by zarobili, to Brazylia, a nie francuski kalifat, gdzie się głaszczą kutasami... Niespodziewali się, że to znajomi skrojonej wcześniej Panny, to byli potulni i woleli dać się skroić, niż gryźć piach. Podałem Ci nawet stronę, gdzie możesz zweryfikować to i oraz znaleźć dwa pozostałe filmy (YNC).
jakby zaczęli spierdalać od razu to nie tak łatwo z pistoletu trafić i może mieliby cień szansy, nie wiem jakie masz doświadczenia w głaskaniu się z kumplami kutasami (zakładam, że dogłębne) ale żeby tego przez przypadek nie oglądać nie klikam na dziwne linki
Jak masz parkinsona, to i stojąc przy stodole w nią nie trafisz. Broń znasz i widziałeś w CoD, więc nie ucz ojca dzieci robić, paznokciu. A co do głaskania się kutasami, to napisałem, że robią tak w kalifacie, a Twoje domowe zabawy z wujkami gówno mnie interesują. Dziwny to jesteś Ty, bo Ci człowiek próbuje wytłumaczyć, a Ty się sadzisz. Zluzuj portki.
Jak masz parkinsona, to i stojąc przy stodole w nią nie trafisz. Broń znasz i widziałeś w CoD, więc nie ucz ojca dzieci robić, paznokciu. A co do głaskania się kutasami, to napisałem, że robią tak w kalifacie, a Twoje domowe zabawy z wujkami gówno mnie interesują. Dziwny to jesteś Ty, bo Ci człowiek próbuje wytłumaczyć, a Ty się sadzisz. Zluzuj portki.
Łódź... kurwaaa
jakby mi człowiek tłumaczył to spoko...
Łódź... kurwaaa
jakby mi człowiek tłumaczył to spoko...
Zmień login na The_Bil i skończ do mnie pisać, idź być głupim gdzie indziej.
Zmień login na The_Bil i skończ do mnie pisać, idź być głupim gdzie indziej.
uuu teksty z pudelka... co za twardziel
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów