📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
musi chujec nowe wagony bazgrać?
To nie może być niemiec...
...jakiś azylant pierdolony...
..albo własna produkcja...
....ale szczerze...
...jakiś azylant pierdolony...
..albo własna produkcja...
....ale szczerze...
W sumie lepiej by było gdyby go złapali i nogi z dupy mu powyrywali. I przejechali mu odbyt niemytym kutasem. I... kurwa, starczy internetów na dziś
Te parchy hańbią imię prawdziwych grafficiarzy, przyjdzie ci taka pizda z puszeczką i namaluje chujowego taga na nowym wagonie z HG czy innym pedalskim JWP... utylizować
@up odezwał się prawdziwy graficiarz co tylko kutasa w zeszycie od religii był w stanie narysować
Dexter2012 napisał/a:
@up odezwał się prawdziwy graficiarz co tylko kutasa w zeszycie od religii był w stanie narysować
Z której części wywnioskowałeś, że jestem grafficiarzem?
Chodzi mi tylko o różnicę:
Prawdziwe graffiti:
Pizda z JWP niszcząca wagon za granicą:
@up
graffiti to nie to samo co tagowanie więc skończ pierdolić i porównywać jak się nie znasz tłuku
graffiti to nie to samo co tagowanie więc skończ pierdolić i porównywać jak się nie znasz tłuku
kapiszon3 napisał/a:
@up
Cmoknij mnie w chuja aż ci się buzia rozbuja Jaka jest różnica w zdemolowaniu wagonu markerem czy sprayem?
No... takie graffiti jak powyżej to ja rozumiem, jestem całkowicie za aby ozdabiać w ten sposób wagony, ściany itp. Ale kurwa to co chłop robi na filmiku to zwykły wandalizm i należy mu się za to wpierdol.
następny wielki znawca kultury się znalazł nie ma graffiti bez tagowania więc jeden z drugim morda w kubeł
Jebane bydło, później kurwa jeździ się takim pociągiem...Rozumiem jakieś zajebiste graffiti w miejscu, które nikomu nie będzie przeszkadzać lub za pozwoleniem, ale kurwa, na chuj niszczyć wspólne dobro?
I tagowanie i graffiti jest chujowe. Wybaczcie uliczni artyści ale ludzie się nie jarają takimi komiksami o oczojebnych kolorach gdy przekraczają wiek gimnazjalny i chcą żyć w schludnym miejscu. Najbardziej mnie wkurwia że te malunki powstają na czystych świeżych elewacjach ocieplanych budynków, albo nowych wagonach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów