Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tam było coś jeszcze czy mi się zdaje? Poza niedźwiedziem i zielonym? Niedźwiedź coś łapał?
nie jestem pewny, ale chyba jamnik
Tam było coś jeszcze czy mi się zdaje? Poza niedźwiedziem i zielonym? Niedźwiedź coś łapał?
Jajnik
Może to kurwa jakiś alternatywny świat, gdzie chata jest jamników i trzymają człowieka na podwórku, by ich bronił przed niedźwiedziami
Może to kurwa jakiś alternatywny świat, gdzie chata jest jamników i trzymają człowieka na podwórku, by ich bronił przed niedźwiedziami
hahahaha, dobra faza...
Co za debil... on się rzucił ratować szczekającego szczura
Bo pancio kocha swoje psełki hahaha. Równie dobrze mógł mieć z tym niedźwiedziem na pieńku od dawna.
nie jestem pewny, ale chyba jamnik
No własnie. Jakiś mały brzdąc próbowałratować się w domu człowieka a ten go wypchnął z powrotem.
Może to k***a jakiś alternatywny świat, gdzie chata jest jamników i trzymają człowieka na podwórku, by ich bronił przed niedźwiedziami
Kurwa obsmarkalem się jak to przeczytałem! Zdrówko!
Pies, kurczak, czy kurwa chomik, jego własność i jej bronił. Może i jest głupszy niż jajca ma twarde, ale mimo wszystko JEBANY RZUCIŁ SIĘ NA NIEDŹWIEDZIA! Kurwa! Wy to niczego nie docenicie, a cwani tylko w komentarzach.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów