📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ależ ma silny kręgosłup moralny...
"pan mnie nie ingnoruje, pan mnie slucha..." xD
,,ćpam zioło''
ja chce mefedron z targowka kto chce mefedron z targowka niechcecie to kurwa nie
ja pierdole ćpun narzekający na ćpunów....
"kto chce mefedron z targówka?!?!?!?!" o kurwa nowa forma dilerki.
Ten film można komentować na 10 stron formatu A4.....
"kto chce mefedron z targówka?!?!?!?!" o kurwa nowa forma dilerki.
Ten film można komentować na 10 stron formatu A4.....
o ja pierdole, jaki patus
sam ćpun, ćpał hell i che ćpunów lać, to niech zacznie od siebie i się pierdolnie z dachu wieżowca na banie, kretyn pierdolony, zachowuje się gorzej od zwierzęcia, jeszcze się chwali swoim chujowym życiem - takich to tylko utylizować.
sam ćpun, ćpał hell i che ćpunów lać, to niech zacznie od siebie i się pierdolnie z dachu wieżowca na banie, kretyn pierdolony, zachowuje się gorzej od zwierzęcia, jeszcze się chwali swoim chujowym życiem - takich to tylko utylizować.
co ma pierdolony wyprychy na gembie jebany sam jest Helomanem
Matka kradła mi kieszonkowe? To pewnie jeszcze piła mleko ze swojego cycka
Chcialbym, zeby stac mnie bylo na uzaleznienie od kokainy :<
w pl carlos za grama tyle że się ujebiesz wódką , najarasz i przelecisz dziwkę
heroiniści:) heh
znam starych ćpunów bo i takie towarzystwo mam i stwierdzam, że heroiniści rzeczywiście rysę mają później której i temu kolesiowi nie brakuje. ale fakt faktem, że koleżka chyba się zapomniał taki jawny diler pogromca narkotyków
znam starych ćpunów bo i takie towarzystwo mam i stwierdzam, że heroiniści rzeczywiście rysę mają później której i temu kolesiowi nie brakuje. ale fakt faktem, że koleżka chyba się zapomniał taki jawny diler pogromca narkotyków
poniekąd ma koleś racje. stop ćpunom!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów