Kiedy po 27 latach małżeństwa zmarła moja żona byłem tak zdołowany i samotny, że zdecydowałem się skorzystać z usług agencji matrymonialnej. Bardzo szybko znaleźli dla mnie właściwą osobę. Poznaliśmy się dopiero dzisiaj rano, a już zaprosiła mnie do domu i uprawialiśmy niesamowity seks. Nie zrozumcie mnie źle - nigdy nie zapomnę swojej żony, ale ta kobieta sprawiła, że znowu chce mi się żyć. Poza tym obiecała, że będzie mnie wspierać i pocieszać na jej jutrzejszym pogrzebie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bo ja wiem czy śmieszne.. Ludzie różnie reagują na stratę.
@up, widać że jeszcze nie żonaty
śmieszniejsze by było jakbyś poszedl, a tam Twoja żona która upozorowała swoją śmierć, żeby moc Cię zostawić i realizować swoje pasję
Ja się upatruje tutaj drugiego dna. On ją, znaczy żonę, zajebał czy jak...?
Chodzi o to, że pogrzeb jest po 2-3 dniach od śmierci denatki. Czyli ziomuś poszedł do biura matrymonialnego 1-2 dni po śmierci żony. Piwko za niemarnowanie czasu na żałobę i hedonistyczno-sadystyczne podejście do życia.
Hahaha, ja pierdole.. Albo wróciłem tak zajebany, albo mam aż tak zjebanie w głowie, że zamiast w pierwszym zdaniu przeczytać "zdołowany" przeczytałem "Kiedy po 27 latach małżeństwa zmarła moja zona byłem tak zadowolony..." i w chuj mnie pasowało mi tam słowo samotny.. :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów