📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Jakaś podpowiedź w której sekundzie jest ta akcja?
S.Cat napisał/a:
A jakis kontekst ? Wygląda jakby ktoś ją postrzelił albo uderzył czymś ciężkim w potylicę.
Szansa ze pies ja pogryzł. Albo kara boska. Nie Boga nie ma. Po prostu młoda miała przejebane.
Kobieta miała lat 19. Na lewej nodze możecie zauważyć bransoletę bo miała areszt domowy. Nikt jej nie pogryzł, jakiś diller uciekał uciekł pod tą chatę tam go złapali ktoś strzelił a ona dostała przypadkowo w łeb co można zaobserwować na filmie jak leje jej się jucha z mordy i z lewej strony łba. Policjanci poszli siedzieć
Low- napisał/a:
Kobieta miała lat 19. Na lewej nodze możecie zauważyć bransoletę bo miała areszt domowy. Nikt jej nie pogryzł, jakiś diller uciekał uciekł pod tą chatę tam go złapali ktoś strzelił a ona dostała przypadkowo w łeb co można zaobserwować na filmie jak leje jej się jucha z mordy i z lewej strony łba. Policjanci poszli siedzieć
Łał szerloku, tego bym się nie domyślił.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów