18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Pojebana jakaś
TT4 • 2018-11-08, 6:33
Osobiście mam lęk przestrzeni i prędzej przygotowałbym się to lotu w kosmos w latach sześćdziesiątych niż taką wspinaczkę.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pantilion 2018-11-08, 6:36 32
Mam zajebisty lęk wysokości i za chuja bym tam nie wlazł, a gdyby mnie ktoś tam jakimś cudem usadowił to zesrał bym się ze strachu
Zgłoś
traf 2018-11-08, 6:40 25
mogła by chociaż cycki pokazać
Zgłoś
Gwardek 2018-11-08, 7:20 12
@traf

Albo piździsko
Zgłoś
Spec122 2018-11-08, 8:20 5
Albo dupkę
Zgłoś
nowynick 2018-11-08, 8:36 3
kamera zdecydowanie jest nie z tej strony co powinna
Zgłoś
kretowicz14 2018-11-08, 8:53 1
Pantilion napisał/a:

Mam zajebisty lęk wysokości i za chuja bym tam nie wlazł, a gdyby mnie ktoś tam jakimś cudem usadowił to zesrał bym się ze strachu

Ciekawe co by było z przechodniem jak by jakimś cudem gówno w niego trafiło
Zgłoś
Budrys2000 2018-11-08, 9:09 14
Fajna dziewuszka, miło się to ogląda jak szczytuje
Zgłoś
Hrabia Drapula 2018-11-08, 11:43 4
to samo gówno co z tą na linie za oknem, po pierwsze chujowa jakość jak na dzisiejsze standardy, ktoś by musiał chyba kamerę VHS podpiąć do drona, po drugie znowu brak wiatru, po trzecie ruchał by
Zgłoś
Adrian92 2018-11-08, 12:14 1
traf napisał/a:

mogła by chociaż cycki pokazać

Gwardek napisał/a:

@traf

Albo piździsko

Spec122 napisał/a:

Albo dupkę

I gołym okiem widać kto jeszcze w życiu nie ruchał ...
Dupę, pizdę, cycki to jedynie widzieliście na monitorze
Zgłoś
WzajemniE 2018-11-08, 12:18 2
Dla braci fapowiczów
Instagram - > angela_nikolau
Tam macie to, co chcecie (:
Zgłoś
RadzioC 2018-11-08, 12:19 1
Up. Adrianie ty ruchaczu
Zgłoś
xyz6969 2018-11-08, 12:25
Zacieram rączki i czekam na spotkanie z nią w innym dziale tego jakże pięknego serwisu.
Zgłoś
hitec 2018-11-08, 12:29
Myslalem ze bedzie pobijac rekord swiata w nabijaniu sie na najdluzsze dildo.
A tak serio - szacun. Ja bym dygal.
Zgłoś
SinceAge 2018-11-08, 12:34 1
jako expert powiem: nie patrz w dół. i kazdy wejdzie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem