Jak popierdolonym trzeba być, aby stworzyć coś takiego?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Najbardziej popierdolona zlepka filmików, których dotychczas widziałem o0
Tyle czasu czekałem żeby na sadisticu pokazało się coś "odpowiedniego" a nie jakieś gówno z kwejka ...
Może i trochę to wideo zasługuje na piwo, ale tytuł tematu i podpis są na tak niskim poziomie, że aż się człowiek zastanawia czy teraz czasem nie rozdają jakiś bonów za to, że pokażesz swój debilizm publicznie.
Tytuł i opis można porównać do:
Tytuł: Filmik z internetu
Opis: Jestem debilem nie rozumiem prostych rzeczy i przedstawiam wam filmik z internetu co sądzicie?
Tytuł i opis można porównać do:
Tytuł: Filmik z internetu
Opis: Jestem debilem nie rozumiem prostych rzeczy i przedstawiam wam filmik z internetu co sądzicie?
Uwaga: obejrzenie całości grozi trwałym i nie odwracalnym uszczerbkiem psychicznym
Jak sie nazywa ten krwawy film? :c
Jak popierdolonym trzeba być, aby wrzucać to na Sadola?
Może ktos podać tytuły tych filmów?
Kowalsensei napisał/a:
Jak sie nazywa ten krwawy film? :c
Dokładnie, czekamy na odpowiedzi expertów jaki tytuł nosi ten film, z którego kilka urywków jest w tej kompilacji. Najpierw urwana ręka i kilka innych brutalno-absurdalnych scen.
Eldryzif napisał/a:
Kompilacje to byly przy twoim porodzie
Ja pierdole co za debil
taki rodzynek zasługuje na piwo! Nad czymś takim trzeba było długo myśleć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów