📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chrissy Jackson pewnie ma kutasa i owlosione jajca
zwierzęta w środkach transportu publicznego powinny mieć kaganiec, obroże i smycz, lub powinny być transportowane w klatce bo potem jest jak jest
Spryciarz przebrał się za babę myśląc, że policja go tak szybko nie odjebie? Będzie atrakcją w więzieniu
W jueseju każdy może mieć gnata... a jakby się ewidentnie przydał to kurwa nikt nie ma
nowynick napisał/a:
W jueseju każdy może mieć gnata... a jakby się ewidentnie przydał to kurwa nikt nie ma
Wszystko zależy od stanu. Nowy jork akurat ma bardzo restrykcyjne prawo dotyczące posiadania broni.
Trzeba było kurwie zajebać luja ogłuszacza skoro wyskoczyła z kozikiem. Chyba nikt by nie miał nic przeciw.
I tak to potem wygląda "kobiet się nie bije, przecież jesteś silniejszy".
Na jego miejscu od razu bym jej wyjebał w ten pusty czarny łeb.
Na jego miejscu od razu bym jej wyjebał w ten pusty czarny łeb.
Całe szczęście ten trans już czeka na to co chciał osiągnąć identyfikując się jako niedojebany umysłowo.
Bardzo spokojny bialy czlowiek, osobiscie jakbym sie poczul zagrozony to ten czarny osobnik by czekal az sanitariusze pozbieraja z podlogi to co zostalo mu z zebow... Serio od razu widac ze jednak czarni powinni zostac na czarnym ladzie bo nigdzie wiecej nie pasuja ....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów