📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pedalarze sami sie wyeliminują
Lolek1992 napisał/a:
jedzie bez trzymanki i nie umie balansem skręcać... CIOTA!
No, nie każdy jest taki doskonały jak ty. Jechał bez trzymanki i jeszcze ręce miał włożone do kieszeni kurtki. Pewnie chujowi było zimno.
Uwielbiam gościa, taki ultra debil na rowerze
Wspaniałe ! Tych kurwa pedalarzy to nie znoszę zaraz po murzynach. Jeszcze dodatkowo jak jeżdżą nie trzymając kierownika. Miód na moje oczy
Patrząc na prawą rękę to albo mu utknęła w kieszeni, albo to zaburzenie kompulsywno-behawioralne polegające na świadomej, bądź nie masturbacji w sytuacji stresowej. Jak ktoś oglądał Sons of Anarchy i pamięta Chucka, to wie o co chodzi, jak nie oglądał, to ten fragment to wyjaśni:
I tylne lewe światło lewa kpa w pizdu poszła i blacha do klepania uuu no i może do tego ryj jeszcze
Nieźle przykurwił.
Nieźle przykurwił.
Ja tam używam rękawiczek. Ale ja to pojebany jestem.
Swoją drogą puszkarz też kawał chuja - gdzie on zamierzał jechać? Pod prąd?
Swoją drogą puszkarz też kawał chuja - gdzie on zamierzał jechać? Pod prąd?
Lolek1992 napisał/a:
jedzie bez trzymanki i nie umie balansem skręcać... CIOTA!
Miał ręce w kieszeniach w niezapiętej luźnej kurtce. Debil.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów