Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chyba cie pojebało, bo szkoda że nie trafił na takiego ochroniarza, który pedalarza wyjebałby razem z rowerem pokazując miejsce gdzie można przed sklepem zaparkować
To że masz kibel z marketu a nie rower nie znaczy, że każdy jest tak posrany jak ty. Wyłóż 10 - 15 tysięcy na sprzęt (nisko-średnia półka) i przypnij go nawet łańcuchem przed sklepem w twojej wiosce. Zobaczymy jak długo się nim nacieszysz.
A tak na marginesie - nie zesraj się ty i ten twój ochroniarz
Zwrócił uwagę i na tym powinna się akcja skończyć, co wy byście zrobili, gdyby wam taki łysy nie rower a skuter, motor, auto poszedł sam przestawiać bo źle zaparkowaliście? Zajebał kluczyki i poszedł przestawiać? Połowa z was by się spieła i nasrała w gacie ze złości...
Nauczy się gość, że można zwrócić uwagę czy krzyknąć ale nie łapie się za nieswoje. I nie każdy rower kosztuje tyle, że jak to napisał jeden "co miesiąc można kupować nowy".
Jak stać pedalarza na rower, to stać go też na jego zabezpieczenie. Kurwa, kłódka i linka to nie majątek do wydania.
A kogo nie stać na rower? Co to kurwa Afryka?
A kogo nie stać na rower? Co to kurwa Afryka?
Jeśli kogoś stać to znaczy, że ma sobie go pozwolić zajebac, bo kupi nowy? Aha, bo go stać....
To że masz kibel z marketu a nie rower nie znaczy, że każdy jest tak posrany jak ty. Wyłóż 10 - 15 tysięcy na sprzęt (nisko-średnia półka) i przypnij go nawet łańcuchem przed sklepem w twojej wiosce. Zobaczymy jak długo się nim nacieszysz.
A tak na marginesie - nie zesraj się ty i ten twój ochroniarz
no nie wierzę, post z górnej półki
pedał ci w dupę albo nawet dwa
mam wrażenie, że będzie to dla niego niespotykana rozkosz...pedał ci w dupę albo nawet dwa
mam wrażenie, że będzie to dla niego niespotykana rozkosz...
Czyżbym wyczuwał nutkę zazdrości ?
trzeba bylo nie nosic jebanego kaganca
O kurwa Mamy do czynienia z foliarzem szczekającym o kagańcach
Gość zostawił rower tam, gdzie powinien, czyli przy skrzynkach depozytowych. Nie chciał zostawiać go na zewnątrz, bo (obstawiam na 99%, bo wiem z autopsji) sklep nie ponosi odpowiedzialności za rzeczy pozostawione poza tym depozytem, czyli stojak na rowery przed sklepem nie podlega ochronie. Pracą ochroniarza jest za to pilnowanie mienia, a ten zamiast grzecznie się zaopiekować rowerem, to wystawia go za drzwi, żeby nie ponosić za niego odpowiedzialności!
Sam kiedyś zapinałem rowery przed wejściami sklepów. Nawet pięciokilowy Kryptonite nie pomagał. Trzy rowery mi zajebali, więc wyciągnąłem wnioski - "Kradną rower zawsze wtedy, kiedy go gdzieś zostawisz bez opieki." W związku z tym robię dokładnie tak samo, jak rowerzysta z filmu. Zostawiam rower obok ochroniarzy. Pilnują grzecznie, choć nie zawsze podzielają moje zdanie.
Wobec tego - brawo dla rowerzysty. Dba o swoje.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów