Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pełna kultura, nawet wywalił śmiecia ze sklepu. Piwko dla bicyklopa
chyba cie pojebało, bo szkoda że nie trafił na takiego ochroniarza, który pedalarza wyjebałby razem z rowerem pokazując miejsce gdzie można przed sklepem zaparkować
Ja na tym filmiku widzę nic innego jak to że łysy próbuje mu ukraść rower więc koleś broni swojego dobytku na który pewnie ciężko pracował, a ze złodziejami tak się właśnie powinno postępować, i takiej linii obrony trzymał bym się w sądzie w razie czego.
TY ułomny polaczku to nie była kradzież
Jeśli tak to widziałeś, to miałeś ciężkie dzieciństwo. Tatusiowie nieustannie cię dręczyli, co nie zrobiłeś to zawsze było źle, dupka coś piekła ale mówili, że to dla twojego dobra.
A chuj z filmika nie ma prawa stawiać roweru gdzie popadnie. Tam gdzie postawił też by mu zajebali więc co to za tłumaczenie... U-lock się kupuje i z głowy ale jak ktoś ma łeb pusty to musi teraz odpokutować w pierdlu za usiłowanie...
Ale masz nasrane w głowie.. Swoją psychoanalizę pozostaw w głowie, albo stosuj na rodzinie
U nas w Polsce też się takie imbecyle znajdą - chuj, że jest stojak na rowery 5 metrów dalej, pierdolnę rower (albo elektryczną hulajnogę , wózek dziecięcy itp.) tuż przed drzwiami, tak aby każdy się o to potykał. Jeszcze jeden taki debil to nic, najgorzej jak się znajdzie cała gromada i rozpierdolą się po całym przejściu i wszyscy inni muszą chodzić zygzakiem i omijać święte krowy. A tylko dotknij świętego rowerka to się zaraz pedalarz przyjebie jak ten na filmiku.
Tak jak pedalarzy nienawidzę, tak w tym wypadku bardzo fajna reakcja na szeryfa. Nie tyka się czyjeś własności i basta. Mógł zgłosić do ochrony sklepu, zadzwonić po straż miejską albo nawet niebieskich. Łapy wyciągnął po nie swoje = dostał oklep.
No bardzo fajna reakcja... Spuścić ostry wpierdol z kopaniem po głowie włącznie, jakby łysy wyruchał mu dziecko. Albo przynajmniej zjadł ostatnie cukierki z kredensu.
chyba cie pojebało, bo szkoda że nie trafił na takiego ochroniarza, który pedalarza wyjebałby razem z rowerem pokazując miejsce gdzie można przed sklepem zaparkować
jedynie na co mógł trafić to na ochraniacza janusza z wąsem ewentualnie suchoklatesa 20+. To nie dyskoteka gdzie karki stoją......więc coś ci się pojebało.....
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów