Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Debil kurwa. To dawaj mi te pieniądze co miesiąc i niech mi kradną ile wlezie. A jeżeli nie chcesz mi dawać to spierdalaj od mojej rzeczy na którą musze pracować. Browar dal rowerzysty.
To kup sobie pizdo łańcuch.
Rower to pieniadze co misiac mozesz sobie kupić nowy ale zycia już nie. Zasady to jest to co odróżnia ludzi od zwierząt. Pedalaz powinien być zakopany.
Co Ty pierdolisz, zwierzęta też mają zasady, nie ruszaj czyjegoś, bo Cię zajebia, zaryza itd. ruszasz czyjeś? Jeśli tak to zobacz, co może się stać
Tak to łysy ma skuty ryj, a pedalarz sprawę karną. A gruba wpierdala pączki na kanapie.
Łysy chciał się zachować jak szeryf odstawiajac rower przed drzwiami, żeby mu zajebali, to on zajebał mu
Jeśli tak to widziałeś, to miałeś ciężkie dzieciństwo. Tatusiowie nieustannie cię dręczyli, co nie zrobiłeś to zawsze było źle, dupka coś piekła ale mówili, że to dla twojego dobra.
A chuj z filmika nie ma prawa stawiać roweru gdzie popadnie. Tam gdzie postawił też by mu zajebali więc co to za tłumaczenie... U-lock się kupuje i z głowy ale jak ktoś ma łeb pusty to musi teraz odpokutować w pierdlu za usiłowanie...
W skrócenie popieram pedalarza w 100%.
Wypowiem się pierwszy raz na sadolu jakie jest moje zdanie. Gościu "pedlarz" specjalnie wjechał rowerem do sklepu żeby zminimalizować ryzyku kradzieży, przy wejściu mogłby ktoś zobaczyć rower i zajebać co prawda powinien go postawić tak by nikomy nie przeszkadzał ale no cóż. Łysy chciał być bohaterem ruszył co nie swoje i słysznie dostał nauczkę.
W skrócenie popieram pedalarza w 100%.
Jak stać pedalarza na rower, to stać go też na jego zabezpieczenie. Kurwa, kłódka i linka to nie majątek do wydania.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów