📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Łysy chciał się zachować jak szeryf odstawiajac rower przed drzwiami, żeby mu zajebali, to on zajebał mu
trzeba bylo nie nosic jebanego kaganca
Tacy ludzie powinni kończyć w dole z wapnem, bo to ni chuj nie jest i nie będzie normalny człowiek.
Ciekawe czy go wyszurał przed sklep i dał mu spokój, czy jeszcze na niego nasrał?
mygyry napisał/a:
Tacy ludzie powinni kończyć w dole z wapnem, bo to ni chuj nie jest i nie będzie normalny człowiek.
Masz racje tak powinni konczyc zlodzieje. W Afryce juz by sie palil razem z oponami.
levy17 napisał/a:
Masz racje tak powinni konczyc zlodzieje
eee no, że rowerem przyjechał to nie oznacza jeszcze że złodziej. Może zwykły pedofil...
mygyry napisał/a:
Też tak uważam. Piwko dla pana, który przyjechał do sklepu na rowerze, za rozprawienie się z tym ścierwem
mygyry napisał/a:
Pedalarze są niebliczalni gdy pedałują ale i nie tylko, gorsze to niż czarna małpa.
mygyry napisał/a:
Racja, jebać łysego prądem.
BundyR napisał/a:
Łysy chciał się zachować jak szeryf odstawiajac rower przed drzwiami, żeby mu zajebali, to on zajebał mu
Rower to pieniadze co misiac mozesz sobie kupić nowy ale zycia już nie. Zasady to jest to co odróżnia ludzi od zwierząt. Pedalaz powinien być zakopany.
Jestem totalnie zaskoczony jakąś taką małą intensywnością, z jaką jebie się tego pierdolonego pedosława w komentarzach. Przecież ten zlepek komórek powinien zostać totalnie rozpierdolony na (powolną) śmierć.
Marcin360360 napisał/a:
Rower to pieniadze co misiac mozesz sobie kupić nowy ale zycia już nie. Zasady to jest to co odróżnia ludzi od zwierząt. Pedalaz powinien być zakopany.
Debil kurwa. To dawaj mi te pieniądze co miesiąc i niech mi kradną ile wlezie. A jeżeli nie chcesz mi dawać to spierdalaj od mojej rzeczy na którą musze pracować. Browar dal rowerzysty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów