Jak w temacie, gość ogólnie zjada wszystko co żyło, zdechłe lisy, tarantule itd.(było gdzieś na sadolu już), ale tutaj przerósł sam siebie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Ale mi kurwa wielka rzecz. U mnie w domu za łepka jak mama (niech jej ziemia lekką będzie) kupowała świniaka na święta to z ojcem mózg świni na patelni z cebulką się smażyło. Ale to były czasy!
wrakier napisał/a:
A u nas jak się kupiło świniaka to się mięso jadło a nie jakieś gówno bo "szkoda wyrzucić".Ale mi kurwa wielka rzecz. U mnie w domu za łepka jak mama (niech jej ziemia lekką będzie) kupowała świniaka na święta to z ojcem mózg świni na patelni z cebulką się smażyło. Ale to były czasy!
jak zje flaki, potem kaszanka i pyszny ogórek kiszony,
idz w pizdu , angolu
nie wiesz co dobre
idz w pizdu , angolu
nie wiesz co dobre
@cuurniprime a kaszanki i kiełbasy nie jesz, bo to w chujowym flaku, a salceson w żołądku, a ozory, flaki, kurze łapki... Jeszcze tłuszczyk i żyłki wykrój
JohnMadafaka napisał/a:
Bo szlachta mięso wpierdala! Polecam@cuurniprime a kaszanki i kiełbasy nie jesz, bo to w chujowym flaku, a salceson w żołądku, a ozory, flaki, kurze łapki... Jeszcze tłuszczyk i żyłki wykrój
190 tyś. lat temu jadło się mózgi zwierząt zanim było to modne.
Doookładnie! A jak człowiek był już pełnoletni to i "baniaczka" bimberku się przytuliło.
Świeżonka
Pojebany jest bo dredy nosi. A nie dlatego, że żre co żre.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów