18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
p4nk1 2017-06-06, 14:52 5
Arteakt wchłonięty. Inteligencja +5
Zgłoś
sakosa 2017-06-06, 15:00 56
Co kurwa ten bednarek odpierdala?
Zgłoś
wrakier 2017-06-06, 16:05 14
Ale mi kurwa wielka rzecz. U mnie w domu za łepka jak mama (niech jej ziemia lekką będzie) kupowała świniaka na święta to z ojcem mózg świni na patelni z cebulką się smażyło. Ale to były czasy!
Zgłoś
cuurniprime 2017-06-06, 17:24 14
wrakier napisał/a:

Ale mi kurwa wielka rzecz. U mnie w domu za łepka jak mama (niech jej ziemia lekką będzie) kupowała świniaka na święta to z ojcem mózg świni na patelni z cebulką się smażyło. Ale to były czasy!

A u nas jak się kupiło świniaka to się mięso jadło a nie jakieś gówno bo "szkoda wyrzucić".
Zgłoś
e................s 2017-06-06, 18:54 2
jak zje flaki, potem kaszanka i pyszny ogórek kiszony,
idz w pizdu , angolu
nie wiesz co dobre
Zgłoś
JohnMadafaka 2017-06-06, 22:04 4
@cuurniprime a kaszanki i kiełbasy nie jesz, bo to w chujowym flaku, a salceson w żołądku, a ozory, flaki, kurze łapki... Jeszcze tłuszczyk i żyłki wykrój
Zgłoś
cuurniprime 2017-06-06, 23:20 1
JohnMadafaka napisał/a:

@cuurniprime a kaszanki i kiełbasy nie jesz, bo to w chujowym flaku, a salceson w żołądku, a ozory, flaki, kurze łapki... Jeszcze tłuszczyk i żyłki wykrój

Bo szlachta mięso wpierdala! Polecam
Zgłoś
misio1631 2017-06-07, 9:32 2
on wpierdala pewnie tylko bezglutenowe pierożki
Zgłoś
Novik 2017-06-07, 22:39
E tam pierdolenie troszkę cebulki na patelnię i smacznego
Zgłoś
Zacharael 2017-06-08, 9:28 1
190 tyś. lat temu jadło się mózgi zwierząt zanim było to modne.

Nie ma we mnie nawet kropli żalu. Jest tylko duma, że jestem synem tego kraju.
Zgłoś
kothletino 2017-06-08, 13:25
wrakier napisał/a:

Doookładnie! A jak człowiek był już pełnoletni to i "baniaczka" bimberku się przytuliło.
Świeżonka
Zgłoś
aushwitz 2017-06-08, 13:45 1
Jebany wpierdalał raz gołębia z piórami
Zgłoś
Radysh 2017-06-08, 13:45
Pojebany jest bo dredy nosi. A nie dlatego, że żre co żre.

Popieram KOD - Komitet Ochrony Dachowców
Zgłoś
jednoręki-ujeżdżacz 2017-06-08, 14:01
Jajecznicy z móżdżkiem nigdy nie jedliście? Matko...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów