Pojedynek biedy i bogactwa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to tak jakby porównać czy lepiej obciąga stara raszpa z burdelu czy młodziutka panna młoda
idźpan, sugerujesz , że "stara raszpa " lepiej obciąga?
eur-pol napisał/a:
idźpan, sugerujesz , że "stara raszpa " lepiej obciąga?
tak jak ta bemka ciągnie dobrze od 20lat, ale nadal jest starą brzydką kurwą tak jak jej koleżanki 1000KM audice. Jak ktoś lubi zajeżdżone kurwy, to pewnie powie że lepiej ciągnie niż nowe bugatti. Pozdro 600 dla złomiarzy. Co kto lubi jego rzecz
eur-pol napisał/a:
Pojedynek biedy i bogactwa
Chciałbym być tak biedny żeby mnie było stać, tak odpierdolić sobie taką starą bemkę.
wygląda na to, że nie wygląd się liczy, a wnętrze
BenderRodriguez, Jak masz pryszcze to się nie przejmuj
dumad napisał/a:
wolałbym taką M5 niż te gówno veyron z plastiku
ty dumad, to taki niedojebany mózgowo jesteś z natury, czy ci życie ciężkie tak dokopało?
kurwa tylko ze takie bugatti kosztuje 2,5mln euro a koszt kupna i modyfikacji takiej bmki to jakies 25tys euro, wiec nie wiem co tu porownywac
Z jazdy samochodami to ja jednak najbardziej lubię jechać na ręcznym.
Veyron to najszybsze auto - osiąga najwyższą prędkość. Nie znaczy, że robi to najszybciej....
Prawda jest taka bugatti jest luksusowym super samochodem. Pomimo tego, że przegrał z BMW nadal jest luksusowy. W BMW wszystko huczy, trzeszczy, piszczy każda część jest wyżyłowana do granic możliwości, w bugatti zaś jedziemy 300 km/h i pijemy sobie herbatkę rozmawiając z pasażerem o wczorajszym dniu. Ale,,, ale każdy lubi co innego, szczególnie gdy sam coś buduje. Ja osobiście wolałbym te BMW, kiedy czujesz, że to Ty kontrolujesz tą bestie a nie komputer. Większy fun i zabawa. Ale jak mówię kazdy ma inny gust i nie powinniśmy negować ani jednego Pana ani drugiego. Ale jakby nie patrzeć zdziwienie gościa, który jedzie autem za pewnie grubo ponad 1 milion złotych a wyprzedza go BMW (nie będę pisał stare bo i tak pewnie oprócz karoserii nie ma tam nic oryginalnego). Pewnie koszt realizacji takiego projektu powiedzmy 100 tysięcy. Wtenczas żyłka może na czole się pojawić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów