📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
On chyba w ogóle nie miał hamulców
tak sobie pomysłem że LGBT w chinach i indiach to by się akurat przydało..
~HAL9000/2 napisał/a:
tak sobie pomysłem że LGBT w chinach i indiach to by się akurat przydało..
Dodaj jeszcze "Q" do listy tych popaprańców. Nie wiem co oznacza to Q i mało mnie obchodzi, ale w oczy się coraz kurwa częściej rzuca.
Pajan napisał/a:
Były osoby śmiertelne?
Tak, rower stracił pedały więc 99% przypadek śmiertelny
Kreatywne porwanie.
Juzwa napisał/a:
Dodaj jeszcze "Q" do listy tych popaprańców. Nie wiem co oznacza to Q i mało mnie obchodzi, ale w oczy się coraz kurwa częściej rzuca.
Zluzuj porty.
RaczekPe napisał/a:
Zluzuj porty.
Juzwa napisał/a:
Dodaj jeszcze "+" do listy tych popaprańców. Nie wiem co oznacza to + i mało mnie obchodzi, ale w oczy się coraz kurwa częściej rzuca.
Ale czego chcecie. Nie dość, że zdjął rowerzystę nielegalnie poruszającego się po PdP, to jeszcze technika nienaganna i nieinwazyjna. Brawo!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów