📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
co ona mowi? bo ja slysze: jesli pokaze pan to prosze po bestie...
Chodzi o "tatuaż albo bestię".
A teraz pytanie, co można dostać jak się pokaże tatuaż i czy może to być tatuaż z gumy lub lizaka.
HAHAHAHA nie pierdolcie że w MCu kupujecie Happymeala... aaaaa ciiiiiipki
tabasc,
Że co? Po pierwsze kto tak napisał, po drugie to jest burger king, więc co wyjeżdżasz z MD.
Że co? Po pierwsze kto tak napisał, po drugie to jest burger king, więc co wyjeżdżasz z MD.
@tabasc
ja kupuję Happymeale! Fajne zabawki dorzucają! I małe porcje dają! Masz coś do mnie?
ja kupuję Happymeale! Fajne zabawki dorzucają! I małe porcje dają! Masz coś do mnie?
Facet ma zajebiste poczucie humoru, oglądałem kilkanaście razy i za każdym razem śmiałem się coraz bardziej ;d
Zajebisty kolo, nie ma co.
Zajebisty kolo, nie ma co.
"Istnieje teraz możliwość darmowego powiększenia jeżeli pokaże pan tatuaż albo bestie". Trudno zrozumieć?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów